G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,64
CNY4,89
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,98
GR. ALTIN2.913,70
BTC2.189.866,56

Suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Valiliği, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” suçundan aranan suç örgütü elebaşı Ramazan Bayğara’nın Interpol tarafından Yunanistan’da yakalanarak tutuklandığını duyurdu. Bayğara’nın Türkiye’ye iade edileceği belirtildi. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan kırmızı bültenle uluslararası düzeyde aranan suç örgütü elebaşı Ramazan Bayğara, Yunanistan’da Interpol birimleri tarafından ülkemize iade edilmek üzere tutuklanmıştır. Suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup ilimizin ve ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik hiçbir yapılaşmaya asla müsaade edilmeyecektir” ifadelerine yer verildi.

Adana Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bayğara’nın suç örgütü elebaşı olduğu ve suç işlemek amacıyla örgüt kurduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle arandığı hatırlatıldı. Interpol tarafından yapılan operasyonla Ramazan Bayğara’nın yakalanarak tutuklandığı belirtilirken, Yunanistan makamlarının Türkiye’ye iade sürecinin başlatılacağı bilgisi paylaşıldı.

Suç ve suçlularla mücadele konusunda kararlı bir tutum sergilenirken, Valilik tarafından yapılan açıklamada, suç örgütlerine karşı mücadelede taviz verilmeyeceği vurgulandı. İlimizin ve ülkemizin huzurunu bozmaya yönelik her türlü faaliyete izin verilmeyeceği belirtilirken, Ramazan Bayğara’nın tutuklanmasıyla suç örgütlerine karşı operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği taahhüt edildi.

Yunanistan’da Interpol tarafından yakalanan Ramazan Bayğara’nın Türkiye’ye iade edilmesi sürecinin hızlı bir şekilde ilerleyeceği kaydedildi. Adana Valiliği’nin yapmış olduğu yazılı açıklama ile suç örgütü elebaşının yakalanması, hukukun üstünlüğüne ve devletin kararlı mücadelesine vurgu yapılarak kamuoyuyla paylaşıldı. Türkiye’nin uluslararası arenada suç örgütleriyle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği mesajı verilirken, Ramazan Bayğara’nın adalet önüne çıkarılacağı belirtildi. Valencia yetkilileri tarafından yapılan işbirliği ile suç örgütü elebaşının yakalanması, Türkiye’nin uluslararası arenadaki etkin mücadelesini bir kez daha ortaya koymuş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!