G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Soylu’nun Açıklamalarına Haddi Aşan ‘Espri’ Yorumu: Tylolhot ve Uyuşturucu İddiaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gösteri sırasında grip ilacı ile kokain arasında bir bağlantı olduğunu iddia eden Özgür Turhan, Tylolhot adlı ilacın uyuşturucuyla ilişkilendirilmesinin doğru olmadığını belirtti. Turhan, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafının olmadığını söyleyerek bu iddiaları reddetti.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ülkesine ve milletine olan sadakatinin anti-emperyalist olduğunu ve gurur duyduğunu belirtti. Uzun süredir devlete ve güvenlik güçlerine yönelik yapılan iftiralara karşı durduğunu ve bu tür saldırıları kabul etmeyeceğini vurgulayan Soylu, Amerika’nın Gazze’de katil olduğunu, PKK-PYD’nin terörist olduğunu ve bu örgütlere destek verenlerin de terörist olduğunu ifade etti.

Özgür Turhan’ın yaptığı espriye tepki gösteren Soylu, kendisini “güya komedyen veya fetödyen” olarak tanımlayan kişilere karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu. Eğer Turhan’ı komedyen olarak şikayet ederse, Türk sinemasının önemli isimlerine haksızlık etmiş olacağını belirten Soylu, ona şifa dilediğini ifade etti. Bu açıklamalarıyla Soylu, iddialara karşı sert bir tutum sergileyerek kendisine yapılan saldırılara karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

HABER7 kaynağının aktardığı bilgilere göre, Özgür Turhan’ın grip ilacı ile kokain arasındaki bağlantı iddiası ve bu iddiaya karşı Süleyman Soylu’nun sert tepkisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Her iki tarafın da açıklamaları ve karşılıklı atışmaları, Türkiye gündemine oturarak tartışmalara yol açtı.İddiaların ve tepkilerin ardından konuyla ilgili daha fazla gelişme bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Soylu’nun Açıklamalarına Haddi Aşan ‘Espri’ Yorumu: Tylolhot ve Uyuşturucu İddiaları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!