G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

Sosyal Medya Fenomeni, Neslim Güngen’in Kocasını Ağlayarak İfşa Ettiği Skandal İfşa

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in 127 güzellik merkezi sahibi oldukları mal varlıklarına tedbir amaçlı el konuldu. Bu soruşturma kapsamında Neslim Güngen eşi İnanç Güngen’in aldatmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu durum karşısında Neslim Güngen boşanma davası açtığını ve eşi tarafından tehdit edildiğini belirtti.

Neslim Güngen ağlayarak yaptığı sosyal medya paylaşımında, kocasının kendisini aldatmasıyla yıkıldığını ve bu süreçte en büyük kalem olan eşinin kendisine büyük bir ihanet ettiğini söylemiştir. Kendisine ihanet edilmesini kabul edemediğini belirten Güngen, boşanma davası açtığını ve eşi tarafından tehdit edildiğini ifade etmiştir.

Güngen ayrıca, eşinin kendisine ve çocuklarına zarar verebileceğini düşündüğünü, bu nedenle polise başvurduğunu ve ses kayıtlarıyla birlikte eşinin tehditlerini kanıtlayabileceğini belirtmiştir. Eşinin anlaşmalı boşanmaya yanasa da, kendisinin çekişmeli şekilde boşanma istediğini ifade etti. Bunun yanı sıra, eşinin kendisine yönelik tehditlerini videoya çektiğini, eşinin kendisine ve ailesine zarar gelmesi durumunda sorumlusunun eşinin kendisi olacağını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal Medya Fenomeni, Neslim Güngen’in Kocasını Ağlayarak İfşa Ettiği Skandal İfşa

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!