G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Sony, PlayStation 5 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony, PlayStation 5’e olan ilgiyi artırmak amacıyla Pro versiyonu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik özellikleri sızdırılan PlayStation 5 Pro hakkında bilgilerin basına yansımasıyla Sony, yasal adımlar atmaya başladı. Sızdırılan bilgilere göre, PlayStation 5 Pro’nun daha güçlü bir işlemci, daha fazla RAM ve yüksek çözünürlüklü oyunlar için destek gibi çeşitli iyileştirmeler içereceği belirtiliyor.

PS5 Pro’nun tasarımıyla ilgili sızıntılar da gün yüzüne çıkmış durumda. Sızıntı kaynakları, PS5 Pro’nun, PS5 Slim modeline oldukça benzeyeceğini söylüyor. Beyaz renkli bir yapıya sahip olacak olan konsol, ortasından geçen üç siyah şerit ile diğer PS5 modellerinden ayırt edilecek. PS5 Pro’nun, Slim modeline göre biraz daha kalın olacağı iddia ediliyor. Fransız teknoloji haber sitesi Dealabs’ın ünlü sızıntı kaynağı billbil-kun, PS5 Pro’nun paket tasarımına eriştiğini ancak telif hakları nedeniyle sadece basit bir çizim paylaşabildiğini belirtiyor.

Sızdırılan bilgilere göre, PlayStation 5 oyunlarının Pro versiyonunda daha yüksek çözünürlük ve kare hızı desteği sunulacak. PS5 Pro’nun işlemci açısından standart PlayStation 5’ten %45 daha hızlı olması öngörülüyor. GPU’sunun 33.5 teraflop gücünde olacağı belirtilen PS5 Pro, 10.28 teraflop gücüne sahip olan PS5’ten daha yüksek bir performans sunacak. Ayrıca Sony, “PlayStation Spectral Super Resolution” adını verdiği yeni bir teknolojiyle 8K çözünürlüğü destekleyeceğini duyurdu.

Sony, GTA 6’nın piyasaya sürülmesine kadar oyunseverlerin beklentilerini karşılamak amacıyla PS5 Pro’yu hızla piyasaya sürmek istiyor. Yeni konsolun Eylül ayı içinde duyurulması bekleniyor. Playstation 5 Pro, oyunculara daha yüksek performans, çözünürlük ve oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu gelişmeler, oyunseverler arasında heyecan yaratırken, Sony’nin oyun konsolu pazarındaki konumunu güçlendirmeyi amaçladığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sony, PlayStation 5 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!