G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Soma’da 4.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından verilen bilgiye göre, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 01.36’da gerçekleşti. Depremin derinliği ise 10.24 kilometre olarak belirlendi.

Manisa Valiliği ve AFAD ekipleri, depremin ardından bölgede olası hasarları ve ihtiyaçları tespit etmek için çalışmalarına hızla başladı. Şu ana kadar can kaybı veya yaralı haberleriyle ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Deprem, Soma ilçesinde ve çevre bölgelerde yaşayan vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı. Deprem sonrası birçok kişi sokaklara çıkarken, yetkililer de vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Manisa Valisi ve AFAD yetkilileri, deprem sonrası alınması gereken tedbirler konusunda da halkı bilgilendirmeye devam ediyor. Depremin ardından bölgede artçı sarsıntıların olabileceği ihtimali de göz önünde bulundurularak, vatandaşlar uyanık olmaları konusunda uyarıldı.

AFAD ve diğer ilgili kurumlar, deprem bölgesindeki vatandaşların gereksinimlerini karşılamak ve olası hasarların onarımı için gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyor. Soma ilçesi ve çevresindeki yerleşim birimlerindeki hasarların boyutu ve ihtiyaçların belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Yetkililer, deprem anında panik yapmamak ve açık alanlara çıkarak güvenli bir şekilde beklemek gerektiğini vurgulayarak, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Manisa Valiliği ve AFAD, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ederek halkı bilgilendirmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Soma’da 4.8 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!