G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

SOLOTÜRK, Bitlis’i Büyüledi! Türk Hava Kuvvetleri’nin Gösterisi Adeta Mest Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Kuvvetleri‘nin akrobasi ekibi SOLOTÜRK, Bitlis’in Ahlat ilçesinde gerçekleştirdiği gösteri uçuşuyla izleyicileri büyüledi. Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde, ilçenin Çarho mevkiinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde binlerce kişi bir araya geldi. SOLOTÜRK ekibinin tek F-16 uçağıyla gerçekleştirdiği gösteri, seyircileri adeta kendine hayran bıraktı.

Gösteri sırasında zaman zaman alçak uçuşlar da yapan SOLOTÜRK ekibi, izleyicileri heyecanlandırdı. Binlerce vatandaş, muhteşem gösteriyi izlemek için alandaki yerini aldı ve cep telefonlarıyla anları kayıt altına aldı. SOLOTÜRK ekibinin performansı, etkinliğe katılanların yüreklerinde unutulmaz bir anı olarak yer etti.

Ahlat ilçesinde düzenlenen 1071 Sultan Alparslan Otağı etkinliği, Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü kutlamaları kapsamında oldukça coşkulu geçiyor. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinlik, tarihi zaferin önemini bir kez daha hatırlatarak, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

SOLOTÜRK ekibinin gösteri uçuşu, hem ilçe halkının hem de etkinliğe katılanların beğenisini kazandı. Bu muhteşem gösteri, Türk Hava Kuvvetleri’nin teknolojik yeteneklerini de bir kez daha ortaya koydu. Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü kutlamaları, tarihi ve kültürel mirasımızı yaşatma ve gelecek nesillere aktarma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SOLOTÜRK, Bitlis’i Büyüledi! Türk Hava Kuvvetleri’nin Gösterisi Adeta Mest Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!