G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto A.Ş, Çalışanlarına 29 Maaşlık İkramiye Dağıtıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Auto A.Ş’nin patronu Ahmet Yüce, geçen yıl tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiyesi vererek iş dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Ancak bu yıl, Yüce’nin ikramiye tutarlarını artırdığı ve tüm işçilere toplam 29 maaşlık bir ikramiye verdiği ortaya çıktı.

Patronlar Dünyası’ndan alınan bilgilere göre, Ahmet Yüce bu yıl ikramiyelerde artışa gitmeye karar verdi. 2023 yılında tüm işçilere 29 maaş ikramiye verilmesine karar verildi ve paralar bayramdan önce çalışanların hesaplarına yatırıldı.

Yüce Otomotiv, Kincentric Best Employers programı kapsamında 35 şirketle birlikte ‘En İyi İş Yeri” ödülünü kazanmıştı. Ahmet Yüce’nin, 15 yıldır çalışanlarına ikramiye verdiği de biliniyor.

Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul’da doğdu ve Galatasaray Lisesi’nden mezun oldu. Otomotiv sektörüne 1977 yılında giren Yüce, başlangıçta Alfa Romeo markasının yedek parça tedariğini sağladı ve daha sonra aynı markanın Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev aldı.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin kurucu üyelerinden biri olan Ahmet Yüce, aynı zamanda Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapmaktadır. Yüce Auto A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Yüce, ayrıca Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerine de sahiptir ve Fransızca bilmektedir. A. Ahmet Yüce’nin Ali Yüce isimli bir oğlu bulunmaktadır.

Ahmet Yüce’nin çalışanlarına sağladığı ikramiyelerle iş dünyasında fark yaratmaya devam ettiği ve şirketindeki çalışanların haklarını önemsediği bilinmektedir. Yüce Otomotiv’in başarısı ve çalışan memnuniyeti, Ahmet Yüce’nin liderlik ve yönetim anlayışının bir yansıması olarak değerlendirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto A.Ş, Çalışanlarına 29 Maaşlık İkramiye Dağıtıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!