G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Sivaslı Derviş Metin’in Eşi Anastassiya Köy Muhtarı Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Derviş Metin’in eşi Anastassiya, Kazakistan’da 10 yıl önce evlenip Sivas’ın Karakuzulu köyüne gelin gelmiştir. Anastassiya, Veteriner Fakültesi mezunu olup köy muhtarlığı için adaylığını koyduğunda köylülerin ve eşinin desteğini almıştır. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kullanılan 22 oydan 11’ini alan Anastassiya, köyün ilk kadın muhtarı seçilmiştir.

Yıllar önce gelin olarak geldiği köyde hizmet vermek isteyen Anastassiya, köyün yaşadığı asfalt ve elektrik sorunlarına öncelik vereceğini belirtmiştir. Köyünde kadın muhtar olarak seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Anastassiya, köy halkının da desteğiyle çalışmalarına başlamıştır.

Sabah gazetesinden alınan bilgiye göre, Karakuzulu köyü artık Anastassiya Metin’in liderliğinde yönetilecektir. Köy halkının ilk kadın muhtarlarına olan güveni ve desteğiyle, muhtarlık görevini layıkıyla yerine getireceği tahmin edilmektedir. Anastassiya’nın veterinerlik alanındaki bilgi ve deneyimi, köyde hayvan sağlığı ve bakımı konusunda da önemli bir artı sağlayacaktır.

Anastassiya Metin’in muhtar seçilmesi, Karakuzulu köyünde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Kadınların yönetimde daha fazla yer almasının önemine vurgu yapabilecek bir örnek teşkil edebilir. Köydeki altyapı sorunlarının çözümü ve halkın refahı için çaba gösterecek olan Anastassiya, köylülerinin de desteğiyle başarılı projelere imza atabilir.

Eşinin yanı sıra köy halkının da desteğini arkasına alan Anastassiya Metin, Karakuzulu köyünde önemli adımlar atacak gibi görünmektedir. Köyün ilk kadın muhtarı olarak tarihe geçen Anastassiya, köy halkının beklentilerini karşılayacak ve köyün gelişimi için çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sivaslı Derviş Metin’in Eşi Anastassiya Köy Muhtarı Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!