G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.144.817,26

Sitenin Güvenlik Görevlisi Tartışma Sonucu Cinayeti İşledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi’nde dün gece bir yazlık sitede yaşanan olayda, iddiaya göre, site sakini Sezer Soner Aktaş (32) ile güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. (35) arasında havuz başında alkol almaması konusunda çıkan tartışma sonucunda Aktaş ağır yaralandı. Aktaş bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybederken, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Ali Aşkın K. tutuklandı.

Olay, aynı gün saat 22.00 sıralarında site nizamiye kapısında gerçekleşti. Güvenlik görevlisi tarafından bıçaklanan Aktaş’ın ölüm anı sitede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Aktaş’ın araçla siteden çıktığı sırada güvenlik görevlisi ile tartıştığı, ardından aracını park edip kulübeye giderek tartışmaya devam ettiği anlar görülebiliyor. Tartışma esnasında kontrolünü kaybeden güvenlik görevlisi, Aktaş’a saldırarak bıçaklayıp yere yatırarak tekmelemesi kameraya yansıdı.

Olay sonrasında Sezer Soner Aktaş hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Ali Aşkın K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Havuz başında başlayan ve nizamiye kapısında kavgaya dönüşen olay, sitenin diğer sakinlerini de tedirgin etti. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler ise polisin ve mahkemenin delil olarak kullanacağı kanıtlar arasında yer alacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Aktaş’ın yakınları ve site sakinleri de adaletin yerini bulmasını bekliyor. Ölen Aktaş’ın cenazesi ise otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Sitelerde güvenlik görevlileri ile sakinler arasındaki sorunlar da gözler önüne serilmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sitenin Güvenlik Görevlisi Tartışma Sonucu Cinayeti İşledi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!