G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Şırnak’ta Araç Kazası Sonucu Bir Askerimiz Şehit Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, 13 Şubat 2024 tarihinde 3’üncü Komando Tugay Komutanlığınca personel ve malzeme sevki sırasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Şehit Adem Kel, Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Milli Savunma Bakanlığı, şehit haberini sosyal medya aracılığıyla duyurarak ailenin başsağlığı ve sabır diledi.

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in Hatay’ın Hassa ilçesindeki baba evine acı haber verildi. Mehmetçiğin şehadet haberini alan aile derin bir üzüntüyle sarsıldı. Şehit Adem Kel’in ailesinin yaşadığı Hatay’ın Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesi’ndeki baba ocağına da acı haber verildi. Şehidin bekar olduğu, Mehmet ve Fatma çiftinin 12 çocuğundan birisi olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi 14 Şubat tarihinde öğle namazına müteakip Hassa ilçesinde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak. Türk bayrağı, şehidin baba ocağına asıldı.

Şehidin acı haberinin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri ve Hassa ilçesi halkı tarafından taziye ziyaretleri gerçekleştirildi. Şehidin vatan için verdiği bu ulvi görev nedeniyle herkes derin bir üzüntü içerisindeydi. Şırnak’ta şehit olan genç kahraman için dualar edildi ve topluca başsağlığı dilendi. Şehidin ailesine ve Türk milletine sabır dileyen herkes, bu acı kaybın tarifsiz olduğunu belirtti. Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in vatan için verdiği canını minnet ve şükranla andı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şırnak’ta Araç Kazası Sonucu Bir Askerimiz Şehit Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!