G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.058,31

Sinan Ateş Davasının İlk Duruşması Yarın Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili dava yarın Ankara Sincan Cezaevi’nde başlıyor. Davada 22 sanık hakim karşısına çıkacak. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, önemli açıklamalar yaparak adalet çağrısı yaptı.

Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adalet istediklerini vurgulayarak, “YARIN İLK GÜNÜ…” dedi ve adalet taleplerini dile getirdi. Ateş, hukuk mücadelesinin başlangıcında olduğunu belirtirken, kızlarının normal bir hayat yaşaması için verdiği mücadeleyi sürdüreceğini ifade etti.

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırıda Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili 22 kişi tutuklandı. İddianamede, cinayeti işleyenler hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, diğer sanıkların da suça yardım etmekle suçlandığı belirtildi.

Davanın ilk duruşması yarın Ankara Sincan Cezaevi’nde görülecek. Duruşmaya muhalefet partilerinin genel başkanları da katılacak. Bu tarihi duruşma, tüm Türkiye tarafından yakından takip edilecek ve adaletin sağlanması için önemli bir adım olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinan Ateş Davasının İlk Duruşması Yarın Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!