G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Sıla, İlker Kaleli ile bağış işbirliği yapıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli’nin pandemi döneminde başlayan ilişkisi şu anda sürmektedir. İkili, birlikte müzik yapmalarıyla da gündemde kalmıştı. Son zamanlarda Sıla, bir etkinlikte kameraların karşısına geçmiş ve basın mensuplarıyla sohbet etmişti. Bu sırada, sevgilisi İlker Kaleli hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı. Basın mensupları “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorusunu yönelttiğinde Sıla, “Benim öyle niyet ettiğim şeyler yoktur” diyerek hayatı akışına bıraktığını belirtmişti. Mutluluk ve huzurun önemli olduğunu vurgulamıştı.

Sıla, uzun bir aradan sonra Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir soru üzerine, başkasına şarkı verirken belirli kriterleri olduğunu söyleyerek herkesin evde şarkı söylemesini istediğini belirtti. Ayrıca, kitlelere ulaşabilmek için belirli normlara, eğitime ve yeteneklere sahip olmanın gerekliliğine dikkat çekti. Şarkı söyleyebilen insanlara parça armağan etmeyi doğru bulduğunu ancak bunun ücretsiz olmadığını ekledi. Sıla, sahnede giydiği 50 elbiseyi Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladığını duyurdu. Bu işbirliğinin kıymetli olduğunu belirterek, elimizi taşın altına koymanın önemine vurgu yaptı. Şan, şöhret ve isimlerinin, değerli işlere hizmet etmesi gerektiğini vurguladı ve hava atmanın yeterli olmadığını dile getirdi.

Sıla ve İlker Kaleli’nin ilişkisi hala devam etmekte olup, ikili birlikte müzik çalışmalarına da devam etmektedir. Sıla, kamuoyundan gelen evlilikle ilgili soruları olumsuz bir şekilde yanıtlamış ve hayatı akışına bıraktığını belirtmiştir. Aynı zamanda şarkıcı, şarkı verirken belirli kriterlere sahip olduğunu ve diğer insanların da aynı şekilde belirli normlara, eğitime ve yeteneklere sahip olmaları gerektiğini belirtmiştir. Sahnede giydiği elbiseleri bağışlayarak Kansersiz Yaşam Derneği’ne destek veren Sıla, işbirliklerinin önemli olduğunu vurgulamış ve herkesin elinden geleni yapması gerektiğini savunmuştur. Sonuç olarak, Sıla’nın hayatı paylaştığı insanlarla ve toplumla olan ilişkilerine önem verdiği ve yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurguladığı görülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sıla, İlker Kaleli ile bağış işbirliği yapıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!