G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO36,97
CNY4,81
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.752,62
Petrol75,45
GR. ALTIN3.035,63
BTC2.291.293,54

Şevval Sam Konsersi Tartışma Yarattı: 5 Milyonluk Anlaşmanın Arkasındaki Gerçekler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Konak Belediyesi’nden Şevval Sam ile Anlaşma

İzmir’in Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Şevval Sam ile bir sözleşme imzaladı. Konak Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 4 Ekim tarihinde gerçekleştirilen bu anlaşma gereği, konserin hayata geçirilmesi durumunda sanatçının belediyeden 5 milyon 300 bin lira alacağı öne sürüldü. Bu durum, hem belediyeye hem de Şevval Sam’a çeşitli tepkilerin yönelmesine neden oldu.

Tepkiler ve Açıklamalar

Yükselen tepkilerin ardından, Şevval Sam ve onunla çalışan ajans ortak bir basın açıklaması yayımladı. Açıklamada, "Son günlerde kamuoyunu meşgul eden ve sanatçı Şevval Sam’ın Konak Belediyesi’nin düzenleyeceği Cumhuriyet Bayramı konseri hakkında asılsız iddialar ve spekülatif yorumlar yapılmaktadır," denildi.

Ayrıca, sosyal medyada dolaşan belgelerin standart bir teklif formu olduğuna vurgu yapılarak, "Bu belge bir fatura ya da ödeme belgesi değildir; belirtilen rakam, tüm organizasyonun bütçesini kapsamaktadır. Ses-ışık sahne, ulaşım, konaklama, ağırlama, jeneratör ve sanatçı kaşesi gibi tüm prodüksiyon giderleri bu bütçeye dahildir," ifadesine yer verildi.

Son olarak, kamuoyuna çağrıda bulunan açıklamada, "Politik amaçlarla gerçeklerin çarpıtıldığı bu tür haberlere karşı dikkatli ve duyarlı olunması gerektiği vurgulanmaktadır," denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şevval Sam Konsersi Tartışma Yarattı: 5 Milyonluk Anlaşmanın Arkasındaki Gerçekler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!