G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

Sergen Yalçın’dan Aşk İddialarına Sert Yanıt: ‘Eski Arkadaşımın Eşiyle Ne Alakam Var?’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sergen Yalçın’dan Aşk İddialarına Sert Yanıt

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, son günlerde meslektaşı Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır ile birlikte görüntülenmesinin ardından medyada yer alan aşk iddialarına tepki gösterdi. Bir eğlence mekanında Sezer Çakır ile görüntülenen Yalçın, hakkında çıkan söylentiler sonrası açıklama yapmak zorunda kaldı.

İddialar Hızla Yayılmadı

Bu görüntülerin ardından Yalçın ve Çakır arasında bir aşk yaşandığı öne sürüldü. Ancak Yalçın, Candaş Tolga Işık’ın YouTube programına katılarak söz konusu iddiaları net bir şekilde yalanladı.

Yalçın’ın Açıklaması: "Örf ve Adetlere Aykırı"

Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada Sezer Çakır’ın Oktay Derelioğlu’nun eski eşi olduğuna dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı: "Sanki ben eski takım arkadaşımın eşiyle ilişki yaşıyormuşum gibi bir haber yapılmış. Biliyorlar arkadaşım olduğunu." Yalçın, bu tür haberlerin örf ve adetlere aykırı olduğunu belirterek, "Bir de arkadaşımın eski eşi. Örf ve adetlerimize çok ters haberler." şeklinde eleştirilerde bulundu. Ünlü teknik adam, çıkan haberlerin çirkinleştirilmiş olduğunu ifade etti.

Sezer Çakır’ın Geçmişi

1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen Sezer Çakır, 1999 yılında eski futbolcu Oktay Derelioğlu ile evlenmişti. Çiftin Aleyna ve Oktay adında iki çocuğu bulunmakta. 2015 yılında ise boşanma kararı almışlardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sergen Yalçın’dan Aşk İddialarına Sert Yanıt: ‘Eski Arkadaşımın Eşiyle Ne Alakam Var?’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!