G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.117,74

Serenay Sarıkaya’ya Gülben Ergen’den Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serenay Sarıkaya, AD Dergisi’nin Orta Doğu Baskısının Kapak Yıldızı Oldu

Serenay Sarıkaya, Hollywood yıldızlarının evlerinin kapılarını açtığı AD dergisinin Orta Doğu baskısının kapak yıldızı oldu. Oyuncu, dergi için Rumeli Hisarüstü’ndeki evinde özel pozlar verdi. Sarıkaya, "Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum" açıklamasında bulundu.

Ancak, Serenay Sarıkaya’nın eviyle gündeme gelmesinin ardından, şarkıcı Gülben Ergen’den tepki geldi. Ergen, Narin Güran cinayetinin işlendiği günden bu yana olayın takipçisiydi ve Sarıkaya’ya şu sözlerle yüklendi: "Serenay Sarıkaya’nın evi çok güzel. Kendisi çok beğeniliyor. Ama Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülkenin insanlarından ekmek yiyip, burada öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim."

Gülben Ergen’in bu yorumları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Ergen’i haklı bulurken, diğerleri Sarıkaya’ya gereksiz saldırdığını savundu.

Narin Güran Olayında Yeniden Hatırlatma

8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolmuştu. Narin’in amcası muhtar olarak bilinen Salim Güran, ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı. Arama çalışmalarının 19’uncu gününde, Narin’in cansız bedeni, giriş çıkışların kapatıldığı mahallenin 2 kilometre mesafesindeki bir derede, üzeri taşla kapatılmış bir çuvalda bulundu.

Olayın ardından 24 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltındaki isimlerden biri, ilk ifadesinde Narin’i gömdüğünü itiraf etti ve amcasının kendisine cesedi saklaması için 200 bin lira teklif ettiğini açıkladı.

Gözaltındaki diğer isimlerden biri de, Salim Güran’ın kendisini ailesini öldürmekle tehdit ettiğini öne sürdü. Ardından, 22 şüpheliden dokuzu için tutuklama talep edildi ve mahkeme sekiz kişiyi tutukladı.

Tutuklananlar arasında Narin Güran’ın annesi, abisi, amcası ve diğer yakınları da bulunuyor. Bu tutuklamaların gerekçeleri arasında ‘kasten öldürme’ ve ‘suç delillerini yok etme’ suçlamaları yer alıyor.

Adli Tıp Raporunun Sonuçları

Narin’in ölümüyle ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemenin sonuçları ise şu şekilde özetlenmiştir:

  • Çocuğun cinsel saldırıya maruz kaldığına dair bir değerlendirme yapılamadığı,
  • Çocuğun zehirlenerek öldüğüne dair tıbbi delil bulunmadığı,
  • Ölümün 21.08.2024 tarihinde meydana geldiği,
  • Sol diz altında bacağın kopmasına neden olan travmanın ölüm sonrası hayvanlar tarafından gerçekleştirildiği,
  • Otopsi raporunda alt ve üst çenede bazı dişlerin kaybolduğu, bazılarının torba içinde bulunduğu görülmüştü,
  • Ölüm sebebi ise ‘ağız ve burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz kalma’ olarak belirtilmiştir.

Bu trajik olay ve ardından yaşanan gelişmeler, toplumda büyük bir üzüntü ve infial yaratmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serenay Sarıkaya’ya Gülben Ergen’den Sert Tepki!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!