G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.613,53

Serenay Sarıkaya’nın Lüks Evi ve Dikkat Çeken Kanepe

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serenay Sarıkaya’nın Evi, Güvenli Alanı: Magazin Dünyasının Gözdesi

Ünlü şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen oyuncu Serenay Sarıkaya, İstanbul’daki evinin kapılarını Dubai merkezli AD Middle East dergisine açtı.

Sarıkaya’nın modern evi, ünlü mimar Enis Karavil tarafından tasarlandı. Lüks evinin içinde, özellikle leopar desenli kanepe ve yatak odasındaki büyük ayna dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.

Dergiye verdiği röportajda, evinin tasarım felsefesini şöyle açıkladı: "Kullanmıyorsam sadece dekorasyon amacıyla bir şeyler yerleştirmekten hoşlanmıyorum. Evimin sade ve neredeyse boş olması gerekiyor. Etrafta görülebilecek tek şey kitaplarım; masam biraz dağınık olabilir. Hepsi bu."

Serenay Sarıkaya, leopar desenli kanepe hakkında da düşüncelerini paylaştı. "Evi düşünmeye başladığımda aklıma ilk gelen şey büyük bir leopar kanepe oldu. Nedenini tam olarak bilmiyorum ama bu fikre takıntılıydım. Her şeyin sade olmasını istiyorsanız, bu kanepe benim imza parçamdı; evin ortasında neredeyse bir sanat eseri gibi duruyor. Eve döndüğümde, kendimi kanepede buluyorum! Artık ona bir isim vermem gerektiğini hissediyorum." şeklinde konuştu.

Sarıkaya’nın evindeki banyo da dikkat çekici bir tasarıma sahip; tamamen aynalarla kaplanmış. "Evim benim kabuğumdur, kabuğuma girdiğimde güvende hissederim," diyen Sarıkaya’nın yatak odası da özel bir alan olarak öne çıkıyor.

Büyük perdelerin gölgesinde yer alan yatak odasındaki aynanın da gözlerden kaçmadığı ifade ediliyor. Sarıkaya, evini bir tür sığınak olarak görmekte ve burada kendini güvende hissettiğini vurgulamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Serenay Sarıkaya’nın Lüks Evi ve Dikkat Çeken Kanepe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!