G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Şeref Sokak’ta 7 yaşındaki çocuğa araç çarptı, durum ciddi değil

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeref Sokak üzerinde meydana gelen trafik kazasında, Yavuz U. adlı sürücü tarafından kontrol edilen araç, ters yöne girerek 7 yaşındaki E.E.’ye çarptı. Kaza sonucu çocuk bacağından yaralandı ve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirip E.E.’yi hastaneye kaldırdılar.

Yaralının durumunun iyi olduğu açıklanırken, polis ekipleri olay hakkında detaylı bir soruşturma başlattılar. Kazaya neden olan sürücü Yavuz U.’nun ifadesine başvurulurken, olayın hangi sebeplerden kaynaklandığı ve önlemlerin alınıp alınmadığı üzerinde duruluyor.

Yavuz U. isimli sürücü, Cumhuriyet Caddesi’ne gitmek üzere Şeref Sokağa girdiği esnada, karşı yöne girerek küçük çocuğa çarptı. Bu tür kazaların önlenmesi amacıyla yetkililer, sürücülere dikkatli olma ve trafik kurallarına uyum konusunda uyarılarda bulundular.

Kaza sonrası olay yerine gelen görgü tanıkları, küçük çocuğun kaza anında sokakta oyun oynadığını ve ani bir şekilde araca çarptığını belirttiler. Trafik kazalarının önlenmesi adına hem sürücülere hem de yayalara daha fazla dikkat etmeleri çağrısında bulunan yetkililer, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını ifade ettiler.

Küçük çocuğun yaşadığı bu talihsiz kaza, ailelerde ve toplumda trafik kurallarına uymanın önemini bir kez daha gündeme getirdi. Yetişkinler ve sürücüler, küçük çocukların yoğun olduğu bölgelerde daha dikkatli olmalı ve hızlarını kontrol altında tutmalıdır. Trafik güvenliği ve çocukların korunması, herkesin sorumluluğundadır ve herkesin bu konuda daha duyarlı olması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şeref Sokak’ta 7 yaşındaki çocuğa araç çarptı, durum ciddi değil

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!