G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,83
GBP45,03
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.869,84
BTC2.083.910,73

Semih Yalçın: “Özgür Özel CHP’yi Taşıyamıyor, Kıyamete Sürüklüyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Semih Yalçın, CHP ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Özgür Özel’in CHP’yi taşıyamadığını ve CHP’yi kıyamete sürüklediğini belirtti. Ayrıca, Özgür Özel liderliğindeki CHP’nin MHP’yi yıpratmaya çalıştığını ancak kendi ayağına kurşun sıktığını söyledi.

Yalçın, CHP’nin politika ummanında sürüklendiğini ve boyundan büyük dalgalarla boğuştuğunu ifade etti. Ayrıca, CHP’nin yönetiminin bilgisizce hareket ettiğini ve endişe, dehşet ve vehim havası yaydığını belirtti. Yalçın, yandaş basının da CHP’yi yönetenlerin karmaşık duygularını arttırdığını ve CHP’nin korku ve vehimlerinin esiri olduğunu vurguladı.

Özgür Özel hakkında yapılan açıklamalarda Semih Yalçın, Özgür Özel’in CHP’yi batıracağını ve CHP’nin Atatürk yolundan çıktığını söyledi. Yalçın, CHP’nin milletin çıkarlarını değil teröristlerin ve bölücülerin sözde haklarını savunduğunu belirtti. Ayrıca, CHP’nin DEM partiyle işbirliği içerisinde olduğunu iddia etti.

MHP’nin CHP’ye yakın basın kuruluşları tarafından normalleşmeye karşı gibi gösterildiğini belirten Yalçın, CHP’nin MHP’yi yıpratacağını düşünerek aslında kendi ayağına kurşun sıktığını ifade etti. Yalçın, normalleşmenin ne demek olduğunu CHP açısından bilenin olmadığını ve bu durumun MHP’yi yıpratmak yerine CHP’yi zarara uğratacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Semih Yalçın: “Özgür Özel CHP’yi Taşıyamıyor, Kıyamete Sürüklüyor”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!