G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

Şemdinli’de İddialı Bir Deney: 7 Gün Aç Kalan Kadın, 11 Kilo Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı Şemdinli ilçesindeki Dr. Şenel Sönmez Hastanesi’nde yapılan testlerde, Mihriban Yılmaz’ın vücudunda bir takım dengesizliklerin olduğu tespit edildi. Doktorlar, Yılmaz’ın hızla beslenmeye başlaması gerektiğini, aksi halde ciddi sağlık sorunları yaşayabileceğini belirtti.

Mihriban Yılmaz, sağlık ekibinden aldığı uyarıların ardından 7 günlük açlık denemesini sonlandırdı ve hemen beslenmeye başladı. Uzmanlar, Yılmaz’ın vücudunun kendini yeniden düzenlemesi için uzun bir süreye ihtiyacı olabileceğini ifade etti.

Açlık deneyi sonrası konuşan Mihriban Yılmaz, arkadaşının iddialı sözleri üzerine böyle bir deneme yapmaya karar verdiğini ancak yaşadığı ağrılar ve rahatsızlıklar nedeniyle çok zorlandığını ve bu sürecin kendisi için büyük bir ders olduğunu dile getirdi.

İddialı ve sağlıksız denemelerin peşinden gitmenin insan sağlığı açısından son derece riskli olduğunu vurgulayan uzmanlar, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının önemini bir kez daha hatırlattılar ve insanların sağlıklarını riske atmadan, dengeli ve düzenli beslenmeleri gerektiğini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şemdinli’de İddialı Bir Deney: 7 Gün Aç Kalan Kadın, 11 Kilo Verdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!