G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO36,96
CNY4,81
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.737,76
Petrol74,72
GR. ALTIN3.030,75
BTC2.281.012,56

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Sıcak Gelişmelerle Gündemde: Evlatlık İddiaları ve Büyüyen Tepkiler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlat Edinme İddiası Üzerine Soruşturma Başladı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra’nın evlat edindiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların ardından Gökhan Çıra, kucağında 2 yaşındaki bir çocukla verdiği pozu Instagram hesabında paylaştı. Ancak, bu paylaşım büyük bir tepki topladı. Tepkilerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak bir soruşturma başlatılmasını ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti.

Soruşturma ve İfade Süreci

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, bakanlığın talebi doğrultusunda bir soruşturma başlattı. Gökhan Çıra’nın ‘aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali’ suçlamasıyla ifadesinin alınmasına karar verildi. Yapılan ifadelerin ardından, Ciğerci ve Çıra’nın çocuğun ailede kalmasına karar verildi.

Gökhan Çıra, katıldığı bir programda konuyla ilgili açıklama yaptı. "Bu konuya artık açıklık getireyim. Selenay benim anadan doğmuş kızım. Evlatlık falan değil. Devletin de yaptığı testlerden sonra kanıtlanmış bir şekilde bu çocuğun babası Gökhan Çıra’dır," diyen Çıra, DNA testleri ve saç örnekleriyle durumun netleştiğini belirtti.

Çocuk ve Annesi Hakkında Açıklama

Gökhan Çıra, konuya yönelik açıklamalarına devam ederek "Bu çocuğun annesi de var. Annesinin adını söylemek istemiyorum ancak kimlikte zaten annesinin adı yazıyor," sözlerini ekledi. Çıra ayrıca, kendisinin paylaştığı fotoğraf için hatalı olduğunu düşündüğünü ifade ederek, "O fotoğrafı paylaştığım için de hatalıyım. Bu sadece bir hanımefendinin algısından ibaret," dedi.

Çıra, eleştirilen paylaşımıyla ilgili şu şekilde konuştu: "Bir saat önce spor salonunda şortla spor yapmışım. Ben o fotoğrafı hiçbir niyet yokken paylaştım. Hangi anne baba küçükken çocuğunu kucağına alıp oturtmadı?" Sözleriyle durumu savunmaya çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Sıcak Gelişmelerle Gündemde: Evlatlık İddiaları ve Büyüyen Tepkiler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!