G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.375,32

Selena Gomez’den Milyarderi Olmanın Önemi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Yıldızın Kırmızı Halı Açıklamaları: Emilia Pérez Filmi Hakkında Samimi İfadeler

Son günlerde New York Film Festivali’nde prömiyeri yapılan yeni filmi "Emilia Pérez" için kırmızı halıya adım atan ünlü isim, milyarder unvanı hakkında içten açıklamalarda bulundu.

Entertainment Tonight’a verdiği röportajda, Gomez; "Gerçekten çok müteşekkirim," diyerek duygularını dile getirdi. Para konusunun kendisi için rahatsız edici olduğunu düşündüğünü belirten yıldız, “Ama ürünleri satın alan insanlara tüm krediyi vermek istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Gomez, hayallerinin gerçekleşmesinde kendisine destek verenleri de unutmadan, "Bu hayalimi gerçekleştiren onlar oldu, bu yüzden gerçekten çok onurlu ve mutlu hissediyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Bloomberg’in 6 Eylül’de yayınladığı bir rapora göre, Gomez’in serveti 1.3 milyar dolara ulaşmış durumda. Bu servetin büyük bir kısmının, 2019 yılında piyasaya sürdüğü "Rare Beauty" kozmetik markasının başarısına dayandığı bildiriliyor. Ayrıca, müzik kariyeri, oyunculuk çalışmaları, emlak yatırımları ve marka ortaklıkları da gelir kaynakları arasında yer alıyor.

Ünlü ismin, 2022 yılında annesi Mandy Teefey ve girişimci Daniella Pierson ile birlikte kurduğu "Wondermind" adlı akıl sağlığı platformuna yaptığı yatırımlar da servetine önemli bir katkı sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Selena Gomez’den Milyarderi Olmanın Önemi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!