G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,95
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,39
GR. ALTIN2.881,80
BTC2.152.826,39

Şehit Ailesine Saldırı Ağırlaştırdı! Duruşma Öncesi Polise Yönelik İddialar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir duruşma öncesinde, tutuklu sanık Muhammet Berke Çolak’ın yakınlarıyla yaşanan olaylar adliye binası önünde polisin müdahalesiyle sonuçlandı. Çolak’ın yakınları saldırgan tutumları nedeniyle dışarı çıkarılırken, adliye binası önünde polis memurlarına yönelik bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırı sonucunda bir polis memuru yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırılırken, olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Salonda Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden duruşmada Çolak’ın bulunduğu cezaevinden getirilirken, şehit polis memuru Cihat Ermiş’in ailesi ve taraf avukatları da hazır bulundu.

Çolak savunmasında, motosiklet kazası sonrasında evindeyken yaşadığı olayları anlattı. Bir tartışma sonucunda yaşanan silahlı saldırıya karşı kendini savunduğunu belirten Çolak, polis memurunu vurduğu için pişmanlık duyduğunu ve cezasını çekmek istediğini ifade etti. Mahkeme başkanının daha önceden 5 kez ruhsatsız silah bulundurduğunu belirtmesi üzerine, Çolak ise silah taşıma sebebini rakipleri olduğu için belirtti.

Duruşmada Cihat Ermiş’in eşi ve ailesi de konuşma fırsatı buldu. Şehit polis memurunun eşi, olayın neden olduğu acının tarifsiz olduğunu belirterek en ağır cezanın uygulanmasını talep etti. Aynı şekilde Cihat Ermiş’in annesi de Çolak’tan şikayetçi olduğunu dile getirerek oğlunun haince öldürüldüğünü vurguladı.

Tanık olarak dinlenen güvenlik görevlisi, olayın nasıl gerçekleştiğini detaylarıyla anlattı. Polis memurlarının olay yerine gelmesiyle başlayan süreçte yaşananları aktaran tanık ifadesi, mahkeme heyeti tarafından dikkate alındı. Olay günü olay yerine giden diğer polis memuru da tanık olarak dinlendi ve Çolak’ın kendilerini tanıdığını belirtti.

Son olarak, iddianamede olayın tüm detayları anlatıldı. Olay günü yaşananların ardından şüphelinin tutuklanması ve mahkemeye çıkarılması talep edilirken, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla birlikte silah bulundurma suçundan da cezalandırılması istendi. Mahkeme, eksiklikleri gidermek amacıyla duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehit Ailesine Saldırı Ağırlaştırdı! Duruşma Öncesi Polise Yönelik İddialar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!