G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,06
CNY4,86
GBP45,57
EURO/USD1,11
BIST9.891,00
Petrol72,92
GR. ALTIN2.914,51
BTC2.160.343,55

Sefaköy Metrobüs Durağında Motor Kısmından Yangın Çıktı, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Anında Müdahale Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sefaköy Metrobüs Durağı, Beylikdüzü istikametinde seyir halinde olan bir metrobüste motor kısmından çıkan yangın saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Yangın henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı ve durumu fark eden şoför, araçtaki yolcuları tahliye ederek yangına müdahale etti. Duraktaki güvenlik görevlisi de yangın tüpüyle müdahale ederek alevleri söndürdü.

Yangın nedeniyle metrobüs seferlerinde kısa süreli aksama meydana geldi ve olay anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Güvenlik görevlisi ve şoförün hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak büyük hasar önlendi.

Olay sırasında metrobüsün içinde bulunan yolcuların korku dolu anlar yaşadığı ancak herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi. Yangın sonrasında ise kısa süreli panik yaşandığı fakat durumun kontrol altına alındığı ifade edildi.

Şoför ve güvenlik görevlisinin özverili davranışları sayesinde yangının çevreye sıçramadan kontrol altına alınması, olası can kayıplarının önlenmesine yardımcı oldu. İtfaiye ekipleri de olay yerine hızla müdahale ederek soğutma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Yangın sonrasında emniyet ekipleri, detaylı bir inceleme başlatarak yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ise bu tür durumların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdi. Yaşanan olayın ardından metrobüs seferlerinin normale dönmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sefaköy Metrobüs Durağında Motor Kısmından Yangın Çıktı, Şoför ve Güvenlik Görevlisi Anında Müdahale Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!