G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.346,08

Seçim Sonrası 10 Günde Neler Yaşandı? İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçimlerin üzerinden 10 gün geçtikten sonra yeni başkanların göreve başladığı ve eski başkanların görevlerini devrettikleri haberleri gündeme geldi. Bu süreçte siyasi partiler seçim muhasebelerini yaptılar. Ancak, bu başkan değişiklikleri ve seçim sonuçları aynı zamanda bazı sorunları da beraberinde getirdi.

Etimesgut’un yeni başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçimi kazandıktan sonra hemen mazbatasını aldı ve tiyatro oyunundaki rolüne koştu. Ancak, İstanbul’da meydana gelen dramatik yangın olayında 29 kişi hayatını kaybetti. Bu olayla ilgili olarak Beşiktaş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nden yeterli bilgi alınamadı ve olayın detayları net olarak ortaya çıkmadı.

Diğer yandan, Afyon’da seçimi kazanan CHP’li başkan Burcu Köksal, seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Bu buluşma, seçim sürecinde verilen mesajların anlaşılmasını sağladı. İlçe belediyelerinde ise yeni başkanlar, ilçeleri nasıl yöneteceklerine dair endişeler taşıyor ve çevrelerine danışarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar.

AK Parti genel merkezi, seçim sonuçlarına hala adapte olamamış gibi görünüyor ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajları partide olumlu karşılık buluyor. CHP genel merkezinde ise seçim kazanılmasına rağmen hala bir hava kaybedilmiş gibi hissediliyor ve yeni tartışmalar başlıyor. İYİ Parti’de ise Meral Akşener’in aday olmayacağını açıklamasının ardından parti içinde kavga yaşanıyor.

HDP ise seçim sonuçlarından bazı yerlerde memnun olmadığı kulislere yansıyan haberler arasında. Kandil’in, CHP’nin fazla oy almasından rahatsızlık duyduğu gözlemleniyor. Vatandaşlar ise seçimle birlikte bekledikleri hizmete odaklanıyorlar. Belediye başkanlarını seçtikleri için sorunlarının çözümünü bekliyorlar. Ancak, bazı vatandaşlar, belediyelerin hizmetlerini yerine getirmediği konusunda endişelerini dile getiriyorlar. Örneğin, Alibeyköy’de yapılmayan kaldırım tamiratı konusunda CHP’li belediyeden ne kadar sürede harekete geçileceği merak konusu. Bu süreçte vatandaşların beklentileri, yeni başkanların icraatları ve politik partiler arasındaki ilişkiler dikkatle takip edilmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seçim Sonrası 10 Günde Neler Yaşandı? İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!