G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.491,24

Seçim Otobüsü Broşürü Tartışması Cinayetle Sonuçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün saat 12.00 sıralarında Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güzeloluk Mahallesi’nde bulunan 1830’uncu Sokak’taki market ve şarküteri dükkanında yaşanan olay, CHP’nin seçim otobüsünden inen kişilerin broşür bırakmasıyla başladı. İş yeri sahibi Sinan Elbir, broşürleri bırakanları tersleyerek dükkandan çıkardı. Ahmet B. tarafından uyarılan Elbir’e yanlış yaptığı söylendiğinde aralarında bir tartışma başladı.

Tartışma, Ahmet B.’nin yeğenleri Haktan Faik Çoban ve ağabeyi Burak Devran Çoban’ın da katılımıyla kavgaya dönüştü. Kavganın sonunda Sinan Elbir çekmecedeki tabancasını çıkarıp tek el ateş etti. Bu sırada Haktan Faik Çoban’ın karnına isabet eden kurşun, ağabeyi Burak Devran Çoban’ın karnına zarar verdi. Hastaneye kaldırılan kardeşlerden Haktan Faik Çoban ne yazık ki yaşamını yitirdi. Şüpheli Sinan Elbir ise gözaltına alındı.

Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, tartışmanın nasıl başladığı ve büyüdüğü açıkça görülebiliyor. Ahmet B.’nin Sinan Elbir’e saldırması sonrasında Elbira tokat attığı, kavganın iş yerinin dışına taştığı ve Ahmet B.’nin yeğenlerinin olaya dahil olduğu anlar kameraya yansıdı. Sonrasında Sinan Elbir’in tabancayla ateş ederken görüntü kayıtlarına yansıdı.

Cinayet Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan Sinan Elbir, bugün adliyeye sevk edildi. Elbir, gazetecilerin sorusu üzerine “Canımı kurtardım” diyerek, neden ateş ettiğini açıklamadı. Elbir’in polise verdiği ifadede, yaşanan olayın detaylarına da yer verildi. Polis ifadesinde olayın nasıl geliştiğini ve niyetinin kimseye zarar vermek olmadığını belirtti.

Haktan Faik Çoban’ın cenazesi Güzeloluk’taki mezarlıkta defnedildi. Olayın ardından yaşanan gelişmeler ve detaylar, cinayet soruşturması devam ediyor. Şüpheli Sinan Elbir’in adli işlemleri sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Seçim Otobüsü Broşürü Tartışması Cinayetle Sonuçlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!