G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.250.847,64

Savcı ve Ailesi Perşembe Yaylasında Saldırıya Uğradı: Dehşete Düşüren Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca, ailesi ile birlikte Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda bir restoranda yaşanan tartışmada saldırıya uğradı. Olay sırasında Savcı Koca sağ kulağına yumruk darbesi alırken, kayınvalidesi ve kucağında bulunan 9,5 aylık bebeği yaralandı. Olayın detaylarını anlatan Savcının eşi Dilara Koca, “Yaşanan olayın dehşeti bizi çok kaygılandırdı. Bebeğin yaralanması bizi etkiledi. Olayın gerçek yüzünü yayıldıktan sonra herkes biliyor” dedi.

Dilara Koca, restorandaki olayın detaylarını aktararak, “İlk gittikleri anda iş yeri sahipleri ve çalışanlarının kendilerine agresif tavırlarla yaklaştığını” belirtti. Restoranda yaşanan tatsız olayın ardından dışarı çıktıklarını ancak kısa bir süre sonra geri döndüklerini ve burada da siparişin 1 saat süreceğini öğrendiklerini aktaran Koca, olayın 10 dakika içerisinde yaşandığını ve herhangi bir şekilde sipariş vermediklerini söyledi.

Izgara salonuna girdiklerinde yaşanan gerginliği anlatan Koca, “Biz müşteriyiz neden girmeyelim ki?” diyerek restorana girdiklerini ancak iş yeri sahiplerinin agresif tavırlar sergilediğini belirtti. Daha sonra yaşanan arbedede annesinin ve bebeğinin yere düştüğünü ve kendilerine saldırıldığını belirten Koca, “İlk başta ne olduğunu anlamadım, annem ve bebeğimin yerde yattığını fark ettimm. Dehşete düşürücü bir olaydı, oradan ayrıldık” şeklinde konuştu.

Savcı Mücahit Şamil Koca’nın eşi Dilara Koca, yaşanan olayların kendilerini çok kötü etkilediğini ve ailenin çok kötü bir durum yaşadığını belirtti. Jandarma ekiplerinin müdahalesine rağmen saldırganların agresif tavırlarına devam ettiğini söyleyen Koca, olay sonrası ailecek çok zor anlar yaşadıklarını ifade etti.

Mücahit Şamil Koca’nın yaşadığı saldırı sonrası başlayan hukuki süreç devam ederken, olayla ilgili detaylar ve gelişmeler şu an araştırılıyor. Konuyla ilgili detaylar ortaya çıktıkça kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Olayın ardından aile, yaşadıkları travmayı atlatmaya çalışırken, adaletin yerini bulması için gereken işlemlerin titizlikle yürütülmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Savcı ve Ailesi Perşembe Yaylasında Saldırıya Uğradı: Dehşete Düşüren Olay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!