G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO37,79
CNY4,87
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.089,39
Petrol75,13
GR. ALTIN2.909,27
BTC2.072.729,85

SARSILMAZ Yenilikçi Ürünleriyle TEKNOFEST 2024’te!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SARSILMAZ, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2024’ün havalanınıdaki etkinliklerinde yer aldı. Savunma sanayisindeki inovatif çözümlerini yerli üretim gücüyle birleştiren SARSILMAZ, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen festivalde silah ve sistemlerini sergiledi. Yerli ve milli ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu etkinlikte, SARSILMAZ Türk savunma sanayisi için stratejik öneme sahip ürünlerini teknoloji meraklılarıyla buluşturdu.

SARSILMAZ, festival kapsamında sergileyeceği üstün teknoloji ürünleriyle, Türkiye’nin savunma gücü ve yetkinliğini ortaya koyarak gençlere ilham verme hedefi güdüyor. AR-GE gücüyle şekillendirdiği yenilikçi ürünlerini festivalde sergileyen SARSILMAZ, Uzaktan Komutalı Silah Sistemlerini de ziyaretçilere tanıttı.

SARSILMAZ’ın silahlarıyla donatılan Uzaktan Komutalı Silah Kuleleri, yapay zeka desteği, hareketli hedeflere yönelik etkin atış gücü ve tüm kalibrelere uyumuyla dikkat çekiyor. UKSS’ler, çatışma şartlarında taktik avantaj sağlayacak özelliklere sahip ürünler olarak öne çıkıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonel etkinliğini artıran diğer yerli ve milli teknolojiler de SARSILMAZ’ın festivale getirdiği ürünler arasında yer alıyor.

SARSILMAZ-TUSAŞ ortak kuruluşu TR Mekatronik’in ürettiği burun topları, T-129 ATAK helikopterleri başta olmak üzere kara, hava ve deniz unsurlarının atış gücünü artırmak amacıyla tasarlandı. 12.7 mm Kanat Altı Silah Podu ve SAR 9 tabanca ailesi yanı sıra piyade tüfekleri de güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Türkiye’nin ilk yerli ve milli ağır makineli tüfeği SAR 127 MT ve 5 ayrı modeli aynı anda kalifiye edilen makineli tüfeği SAR 762 MT gibi popüler modeller de festivalde görücüye çıktı.

SARSILMAZ’ın teknolojik ürünlerine olan ilgi, festivalde geniş yelpazedeki tedarikçilerin de dikkatini çekti. Savunma konseptlerini değiştiren ve çatışma ortamlarında taktik avantaj sağlayan ürünlerin sergilendiği TEKNOFEST 2024, Türkiye’nin savunma sanayisi açısından önemli bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SARSILMAZ Yenilikçi Ürünleriyle TEKNOFEST 2024’te!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!