G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,69
CNY4,85
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,63
GR. ALTIN2.915,83
BTC2.136.690,39

Sapanca’da Villa İnşaatında Kanlı Kavga: Tabanca ile 4 Kişiyi Vuran Şüpheli Kaçtı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, bir villa inşaatında çalışan bir kişi ile bir grup arasında akşam saat 17.00 civarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, olay yerinden geçmekte olan bir kişi, ismi V.E.B. olan bir vatandaş, tarafları ayırmaya çalıştı.

Kavga eden taraflardan biri, cep telefonu aracılığıyla olay yerine yakınlarını çağırdı. İddiaya göre, gelen kişiler yüksek sesle kavgayı ayırmaya çalışan V.E.B.’ye saldırdı. Bu durum karşısında V.E.B., kendisine yönelen saldırıya yanıt vererek tabancasını ateşledi ve 4 kişiyi yaraladı.

Olay sonucunda, İsmail A. (41), oğlu Emrullah A. (21), Emrah K. (35) ve H.A. (42) yaralandı. Bu kişiler, vücutlarına isabet eden kurşunlar nedeniyle hastaneye kaldırıldılar. Olayın ardından, şüpheli V.E.B. olay yerinden kaçmayı başardı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sapanca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, kaçan V.E.B.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sapanca’da Villa İnşaatında Kanlı Kavga: Tabanca ile 4 Kişiyi Vuran Şüpheli Kaçtı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!