G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

SAP, Veri Analitiği ve Yapay Zeka İnovasyonları İle Kurumsal Dönüşümü Hızlandırıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kurumsal uygulama yazılımları pazarının lideri olan SAP, müşterilerine veri gücünü daha etkin bir şekilde kullanarak içgörü elde etmelerine, daha hızlı büyümelerine ve daha verimli çalışmalarına yardımcı olacak inovasyonlarını duyurdu. SAP Datasphere çözümü, üretken yapay zeka (Generative AI) özellikleri ile veri yapılarını sadeleştirip veri etkileşimini sezgiselleştirerek kurumsal planlamayı dönüştürüyor. SAP CTO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Juergen Mueller, yapay zekanın her iş alanına girerek kurumları dönüştürdüğünü belirtti ve veri toplamanın, yapay zeka kadar kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. SAP Datasphere’deki yenilikler ve Collibra ile genişletilen ortaklıkları, veri yoluyla akıllı iş dönüşümünü hızlandırmayı amaçlıyor.

SAP’nin duyurularının merkezinde, verinin sadece bir kaynak değil, aynı zamanda stratejik girişimlerin temelini oluşturmasını sağlayan veri yapıları (business data fabric) yer alıyor. Yeni duyurulan inovasyonlar ve Hershey’in ERP, Dijital ve BT Stratejisi Kıdemli Direktörü Achim Welter’in açıklamaları, SAP Datasphere’in veri yapısı mimarisinde güvenilirlik ve iş süreçlerinde verimliliği artırmak için nasıl kullanılabileceğini gösteriyor.

SAP Datasphere’in yenilikleri, müşterilerin karmaşık verilerden anlamlı çıkarımlar yapmalarına yardımcı oluyor. SAP’nin yeni yapay zeka destekli asistanı Joule, vektör veri tabanı gibi yetkinlikleriyle yapay zeka ile üretilen verilerde anlam kaybının önüne geçiyor. Bu sayede şirketler, tüm verilerinin gücünden faydalanarak daha hızlı ve güvenilir kararlar verebiliyor.

SAP’nin veri yönetimi alanındaki önemli yenilikleri arasında Üretken Yapay Zeka destekli Asistan ve Yapay Zeka Yönetimi yer alıyor. SAP, yapay zeka asistanı Joule’u SAP Analytics Cloud çözümüne entegre ederek raporlama süreçlerini otomatikleştiriyor. Ayrıca SAP, Collibra ile ortaklığını genişleterek şirketlere yapay zeka politikalarını yönetmek için bir çözüm sunuyor. Ayrıca, SAP Datasphere’in yeni bilgi grafiği sayesinde kuruluşlar, gizli kalmış ilişkileri ve kalıpları keşfedebilirken, SAP Analytics Cloud entegrasyonu da planlama kültürünü güçlendiriyor.

Genel olarak, SAP’nin duyurulan inovasyon ve ortaklıkları, müşterilerin veri gücünden faydalanarak daha akıllı iş dönüşümleri yapmalarına olanak tanıyor. SAP, yapay zeka çağında müşterilerini desteklemek için sürekli olarak yeni ve yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SAP, Veri Analitiği ve Yapay Zeka İnovasyonları İle Kurumsal Dönüşümü Hızlandırıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!