G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,10
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,88
GR. ALTIN2.896,29
BTC2.181.480,01

Sancaktepe Mahallesinde Silahlı Saldırı: Borcunu Alamayan Arkadaşını Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün akşam saatlerinde Sancaktepe Mahallesi’nde gerçekleşti. Ahmet F. isimli 62 yaşındaki vatandaş, kardeşiyle birlikte oturdukları çay ocağında kasklı bir saldırganın hedefi oldu. Saldırgan, Ahmet F.’ye yakın mesafeden 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Polis ve sağlık ekipleri, olayın ihbarı üzerine hemen olay yerine sevk edildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ahmet F.’nin bacağından yaralandığı belirlendi. Polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı.

Ahmet F., hastanede tedavi altına alındı ve olay hakkında ifade verdi. İfadesinde, saldırgandan herhangi bir husumetinin olmadığını belirtti. Olay anı ise çay ocağının güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Saldırıya ilişkin detaylar incelenmeye devam ederken, polis ekipleri şüphelinin kimliğini ve neden bu saldırıyı gerçekleştirdiğini belirlemeye çalışıyor. Ahmet F.’nin durumunun ise stabil olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı ve şüphelinin kaçış anını da kameraya kaydeden görüntülere ulaşmaya çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çevredekiler ise bu tür olayların mahallelerinde yaşanmasına şaşkınlık ve endişeyle karşılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sancaktepe Mahallesinde Silahlı Saldırı: Borcunu Alamayan Arkadaşını Vurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!