G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,12
CNY4,87
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.829,19
Petrol71,25
GR. ALTIN2.930,70
BTC2.227.840,31

Sancak Mahallesi’nde Metruk Ev Çökmesi Sonucu Cansız Bedene Ulaşıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Sancak Mahallesi’nde tek katlı metruk bir yapının çökmesi sonucu meydana gelen olayın ardından AFAD, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin bölgeye yönlendirildiğini, polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığını ve çöken metruk yapıda bir kişinin olduğu bilgisi üzerine arama kurtarma çalışmalarına başladığını belirtti. Gürbüz, olay yerine gitti ve kurtarma çalışmalarını yakından takip etti.

Kaymakam Gürbüz, enkaz altında kalan kişinin kurtarılması için tüm imkanların seferber edilmesi talimatını verdi ve yeni bir çökme yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Yaklaşık üç saatlik çalışmanın ardından Bülent Aslanpençesi’nin cansız bedenine ulaşıldı. Cumhuriyet Savcısı Ahmet Karakaş’ın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bülent A’nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Sancak Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre metruk halde bulunan 2 katlı bir ev bilinmeyen bir nedenle çöktü. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, bir kişinin altta kaldığı bilgisi üzerine kurtarma çalışması başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sancak Mahallesi’nde Metruk Ev Çökmesi Sonucu Cansız Bedene Ulaşıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!