G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: “Hatayspor Maçı Öncesi Hazırız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor’un teknik direktörü Markus Gisdol, takımının performansından memnun olduğunu belirtti. Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü Hatayspor ile Mersin’de oynayacakları maç öncesi değerlendirme yaptı. Gisdol, takımının son haftalarda ortaya koyduğu performanstan mutlu olduğunu ifade etti. Ancak deplasmanda sadece 1 galibiyet aldıklarına işaret etti ve bu durumun üzücü olduğunu belirtti.

Gisdol, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında takımın performansının iyi olduğunu düşündüğünü söyledi. Hem iç saha hem de deplasmanda ortaya koydukları oyunun ve performansın kendisini memnun ettiğini vurgulayan Gisdol, sadece deplasmanlarda istedikleri sonuçları alamadıklarını ve gol atamadıklarını söyledi. Hatayspor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini belirten Gisdol, uzun bir aradan sonra dün 24 oyuncuyla antrenman yaptıklarını ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Gisdol, en iyi şekilde hazırlanıp en iyi kadrolarıyla maça çıkmaya çalışacaklarını ve uzun bir yolculuk yapacakları için bu süreci iyi şekilde yönetmeleri gerektiğini belirtti.

Gisdol, rakipleriyle yapacakları maçtan sonra lige ara verileceğini hatırlattı. Bu arada bir hazırlık maçı oynamayı planladıklarını aktaran Gisdol, takıma geldiğinde sadece 1 puanları olduğunu hatırlattı. Sezon boyunca bu tehlikeden kurtulmak için mücadele etmeleri gerektiğini belirten Gisdol, puanların birbirine yakın olduğunu ve bu nedenle odaklanmaları gerektiğini söyledi. Lig sonuna kadar aynı ciddiyetle ve odaklanmayla devam etmeleri gerektiğine vurgu yapan Gisdol, sezonun tamamında mücadele etmeleri gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: “Hatayspor Maçı Öncesi Hazırız!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!