G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

Samsung Galaxy S24 Serisi: Yapay Zeka Özellikleri Diğer Modellere de Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un 2023 yılında piyasaya sürdüğü amiral gemisi Galaxy S24 serisi, yapay zeka özellikleriyle dikkat çekti. Bu özellikler, yeni bir güncelleme ile diğer Samsung modellerine de sunulmaya başlandı. Samsung’un bir etkinlikte tanıttığı Galaxy S24 modelleri, yapay zeka ile desteklenen özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazandı. Bu özelliklerin diğer Samsung telefonlarında da kullanıma sunulacak olması büyük bir yenilik olarak değerlendiriliyor.

Samsung, One UI 6.1 güncellemesini Galaxy S24 modellerinden esinlenerek diğer modellere yayınlamaya başladı. Bu güncellemeyle birlikte, yapay zeka özellikleri diğer modellerde de kullanılabilecek. Galaxy S23, S23 Plus, S23 Ultra, Z Fold 5 ve Z Flip 5 modelleri, güncelleme almaya başlayan modeller arasında yer alıyor. Bu güncelleme dünya genelinde yayınlanmaya başladı ve 3 GB boyutunda. Temel olarak Galaxy AI özelliklerini içeren güncelleme, Samsung kullanıcılarına yeni deneyimler sunmayı hedefliyor.

Yeni güncelleme ile birlikte, Galaxy S24 serisinde tanıtılan Circle to Search özelliği diğer modellerde de kullanılabilecek. Bu özellik sayesinde, herhangi bir nesne yuvarlak içine alınarak internet üzerinde arama yapılabilmesi mümkün hale geliyor. Ayrıca, telefon görüşmelerini canlı olarak başka dile çevirme, metin, resim ve döküman çevirme, metin özetleme, ses kayıtlarını özetleme gibi birçok yapay zeka özelliği de sunulacak. Bu özellikler, kullanıcıların günlük hayatlarında daha verimli ve etkili bir şekilde iletişim kurmalarına olanak sağlayacak.

Samsung’un Galaxy S24 serisi ile başlattığı yapay zeka özelliklerini diğer modellere de getirerek, kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkilemeyi hedefliyor. Bu güncelleme sayesinde, Samsung kullanıcıları daha akıllı ve yenilikçi özelliklere sahip olacaklar. Yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, mobil cihazlarımızın günlük hayatta daha fazla işlev görmesi ve bize pratik çözümler sunması bekleniyor. Samsung’un bu hamlesi, teknoloji dünyasında yeni bir dönemi başlatmayı amaçlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsung Galaxy S24 Serisi: Yapay Zeka Özellikleri Diğer Modellere de Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!