G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Samet Bulut cinayeti davasında sürpriz karar: Şüpheliler beraat etti, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı devreye girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatağan ilçesinde yaşanan bir cinayet davasında, Samet Bulut’un ölümüyle ilgili olarak eşi Penbe Bulut, kızı Ayşegül Bulut ve kızının sevgilisi Mehmet Karadağ yargılandı. Olay başlangıçta intihar olarak değerlendirildi ancak dolandırıcılık soruşturması sırasında yeniden incelendi. Ayşegül Bulut’un ifadesiyle olayın seyri değişti ve üç şüpheli cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Mahkeme, delillerin yetersizliği nedeniyle üç şüphelinin beraatine karar verdi.

Soruşturma sürecinde, Ayşegül Bulut ve Mehmet Karadağ’ın dolandırıcılık suçlamalarıyla tutuklandığı, Penbe Bulut’un ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi. İddianamede, Samet Bulut’un ölümüne ilişkin detaylar ve şüphelilerin planları ortaya konuldu. Mehmet Karadağ’ın kimyasal madde kullanarak Samet Bulut’u bayılttığı, ardından insülin enjeksiyonu ile hipoglisemiye neden olduğu ve boğarak öldürdüğü iddia edildi. Ayrıca, Ayşegül ve Penbe Bulut’un da cinayete iştirak ettikleri ve delilleri kararttıkları belirtildi.

Dava sürecinde, sanıkların suçsuz olduklarını iddia ederek beraat talebinde bulundukları, savcının ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ettiği ifade edildi. Mahkeme, delil yetersizliği nedeniyle Ayşegül Bulut’un beraatine karar verdi. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nın temyiz başvurusuyla davanın üst mahkemede görülmesi bekleniyor. Bu kararla birlikte, davayla ilgili süreç devam etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samet Bulut cinayeti davasında sürpriz karar: Şüpheliler beraat etti, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı devreye girdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!