G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Samandağ’da Yaralı Orman Kartalı Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları arazi kontrolleri sırasında yaralı bir küçük orman kartalı buldular. Jandarma ekipleri hemen durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine bildirdiler. Kartal, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim alındı. Yaralı kartal, gerekli tedavi ve bakım işlemlerinin ardından tekrar doğal yaşam alanına salınacak.

Ekipler, yaptıkları arazi kontrolleri sırasında yaralı bir küçük orman kartalıyla karşılaştı. Kartalın durumunu inceleyen jandarma ekipleri, hemen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine haber verdiler. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, yaralı kartalı teslim aldılar. Kartal, tedavi ve bakım için uygun bir alanda görevliler tarafından bekleye alındı.

Küçük orman kartalının durumu hakkında bilgi veren jandarma ekipleri, kartalın yaralı olduğunu ve doğal yaşam alanında yardıma ihtiyacı olduğunu belirttiler. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, yaralı kartalı uygun şekilde müdahale etmek için hemen harekete geçtiler. Kartal, gerekli tedavilerin yapılmasının ardından tekrar doğaya salınacak.

Olayla ilgili bilgi veren yetkililer, Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin doğada yaralı bir kartal bulduğunu ve durumu hemen ilgili kurumlara bildirdiklerini söylediler. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerinin, yaralı kartalın tedavi ve bakım sürecini titizlikle sürdürdüklerini belirttiler.

Yaşanan bu olay hakkında bilgi veren kaynak, Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan arazi kontrolleri sırasında yaralı bir kartalın bulunduğunu duyurdu. Jandarma ekiplerinin vakit kaybetmeden durumu ilgili kurumlara bildirdiği ve kartalın gerekli müdahalelerin ardından tekrar doğal yaşam alanına salınacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samandağ’da Yaralı Orman Kartalı Kurtarıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!