G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO37,21
CNY4,80
GBP44,47
EURO/USD1,09
BIST8.941,59
Petrol74,23
GR. ALTIN2.933,89
BTC2.312.276,75

Sağlık Çetesi Skandalı: 12 Bebek Ölümünde Tehditler ve Haksız Kazanç İddiaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Merkezli Sağlık Çetesi 12 Bebeğin Ölümüne Neden Oldu

İstanbul’da bir hastanede faaliyet gösteren ve içerisinde doktorlar ile hemşirelerin de yer aldığı bir sağlık çetesinin, 12 yeni doğmuş bebeğin ölümüne sebep olduğu iddia ediliyor. İddialara göre, sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alarak günlük 8 bin TL fatura kesen çete, toplamda 1 milyar TL’yi aşkın haksız kazanç elde etti. Bu durumun ardından çete hakkında resmi bir soruşturma başlatıldı.

Savcıyı Tehdit Etti

Soruşturmayı yürüten savcı, kendisini eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıtan sanayici Mustafa Kemal Zengin tarafından makamında tehdit edildi. O anları belgelemek isteyen savcı, Zengin’in kendisine yönelik tehditlerini kayda alırken, Zengin savcıyı bazı şüphelilerin serbest bırakılmaması durumunda ailesine zarar verebileceği ve suikast düzenlenebileceği konusunda tehdit etti.

Valiliği Ziyaret Ettiği Ortaya Çıktı

Zen-Petro Kimya ve Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Zengin’in, 23 Şubat 2024 tarihinde Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı tehdit ettiği iddiaları gündeme geldi. Zengin’in Valilik ziyareti, Malatya Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabında paylaşılırken, burada Zengin hakkında "hayırsever iş insanı" ifadesi kullanılması dikkat çekti.

AKP’li Vekilden Destek

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 22 Şubat 2024 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Zengin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirtti. Zengin’in, "Malatya’da güzel bir okul inşa etmek" istediğini ifade eden Ölmeztoprak, “Eğitim alanında böyle duyarlı bir davranışta bulunması adına kendisine tüm Malatyalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Ayrıca, Zengin’in yarından itibaren Malatya Valiliği koordinesinde görüşmelere başlayacağını belirtmesiyle birlikte, en kısa sürede okulun inşaatının başlamasını temenni etti ve “Malatya’ya hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Çetesi Skandalı: 12 Bebek Ölümünde Tehditler ve Haksız Kazanç İddiaları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!