G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Sağlık Bakanı Koca İstanbul’da Kamu Hastaneleriyle Buluştu: İşte Görüşme Detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul’da bulunan tüm kamu hastanelerinin yöneticileri ile Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bir araya geldi. Bakan Koca, görüşmenin detaylarını sosyal medyasından paylaştı. İstanbul’daki kamu hastanelerinin yöneticileriyle gerçekleştirilen çalışma toplantısında hizmetlerin kapsamlı bir değerlendirmesi yapıldı. Hizmetin artırılması ve ileriye taşınması için imkanlar ele alındı. Bakan Koca, ikinci çalışma toplantısının Ankara’da gerçekleşeceğini duyurdu.

Toplantıda, İstanbul’daki kamu hastanelerinin yöneticileri ile birlikte özellikle hizmetlerin iyileştirilmesi ve ileriye taşınması konularında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, bu toplantının gerçekleştirildiği mekan olarak belirlendi. Bakan Koca toplantının ardından yaptığı paylaşımda, Ankara’da ikinci çalışma toplantısının planlandığını duyurdu. Toplantıda ele alınan konuların, hizmet kalitesini artırmak ve sağlık hizmetlerini ileriye taşımak amacıyla yapıldığı belirtildi.

Bakan Koca’nın İstanbul’daki kamu hastanelerinin yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantı, sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Toplantıda yapılan çalışmaların detayları hakkında bilgi veren Bakan Koca, hizmetlerin kapsamlı bir değerlendirmesinin yapıldığını ve hizmeti artırma imkanlarının ele alındığını belirtti. Toplantının, İstanbul’daki kamu hastanelerinin hizmet kalitesini yükseltmek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Bakan Koca, toplantının detaylarını sosyal medyasından paylaşırken, İstanbul’daki kamu hastanelerinin yöneticileriyle gerçekleştirilen çalışma toplantısında yapılan çalışmaların ikinci ayağının Ankara’da düzenleneceğini açıkladı. Toplantı, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve ileriye taşımak amacıyla gerçekleştirilen önemli bir adım olarak değerlendirildi. Bakan Koca’nın paylaşımı, sağlık sektöründe yapılan çalışmaların kamuoyu ile paylaşılmasına olanak sağladı. Toplantının sonuçları, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve daha etkin hale getirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı Koca İstanbul’da Kamu Hastaneleriyle Buluştu: İşte Görüşme Detayları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!