G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.657,49

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlık Makamını Terk Etti, İddialar Gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Bülent Aydemir’in iddiasına göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üç saat önce bütün kişisel eşyalarını toplayıp Bakanlık makamından ayrıldı. Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Koca’nın ayrılığını da içeren 4 bakan değişikliğini pazar günü kamp bitiminde açıklayabileceğini iddia etti. Ayrıca Aydemir, konuyla ilgili önümüzdeki iki gün boyunca Resmi Gazete’nin takip edilmesini önerdi.

Öte yandan, Aydemir’e göre AKP’nin Kızılcahamam kampında yaşanan bir olay sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Seni görevden alacağım” dediği ve Koca’nın istifa ettiği iddia edildi. Ancak Oda TV’de yer alan habere göre istifa etmesi beklenen bakan sayısı üç. Bu bakanlar arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanı sıra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın da olduğu öne sürüldü.

Gazeteci Bülent Aydemir’in sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bütün kişisel eşyalarını toplayıp makamından ayrıldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 bakan değişikliğini pazar günü kamp bitiminde açıklayabileceğini belirtti. Aydemir, bu durumu duyururken “Bu iki gün boyunca Resmi Gazete’yi takip etmenizi öneririm” şeklinde ifadeler kullandı.

Oda TV’de yer alan haberde ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanı sıra Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın da istifa edeceği iddiası yer aldı. Bu iddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı bakan değişikliklerinde üç bakanın istifası bekleniyor.

Özetle, Gazeteci Bülent Aydemir’in iddiasına göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, makamını terk ederek istifa etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yaklaşık 4 bakan değişikliğini pazar günü kamuoyuna duyurabileceği belirtiliyor. Ancak Oda TV’nin haberine göre istifa edecek bakan sayısı üç olup, Koca’nın yanı sıra Ticaret Bakanı ve Çalışma Bakanı’nın da istifa etmesi bekleniyor. Bu gelişmelerin netleşmesi için Resmi Gazete’nin takip edilmesi öneriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlık Makamını Terk Etti, İddialar Gündemde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!