G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,65
CNY4,88
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,79
GR. ALTIN2.913,94
BTC2.185.175,07

Safran, GDAT için Airbus helikopter motorlarına destek sağlayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız savunma şirketi Safran, GDAT’ın Airbus yapımı H225 ve H160 helikopterlerinin motorları için destek sağlayacak. GDAT, Pekin’in en büyük endüstri ortağı olarak rotorlu taşıt kiralama ve dağıtımında faaliyet gösteriyor. Ayrıca federal sektöre onarım, bakım ve acil kurtarma hizmetleri sağlıyor.

Safran, GDAT ile imzaladığı sözleşmeler kapsamında Airbus yapımı H225 helikopterlerinde kullanılan Makila motorlarına saatlik destek hizmeti sağlayacak. Ayrıca H160 helikopterlerindeki Arrano motorları için de destek sağlanacak. Toplamda 140 motoru kapsayan sözleşmeler, hizmet içi destek, bakım ve revizyon operasyonlarını içerecek.

Anlaşmalar, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping’in Fransa ziyareti sırasında imzalandı. Safran Helicopter Engines CEO’su Cédric Goubet, GDAT gibi önde gelen bir helikopter şirketinin kendilerine güvenmesinden gurur duyduklarını belirtti. GDAT’ın filo geliştirme stratejisine destek olacaklarını söyledi.

GDAT, 2012 yılında kurulmuş olup Ningbo ve Suzhou’da faaliyet göstermektedir. Şirket, 21 adet Airbus H225 helikopterine sahiptir ve Nisan 2024’te 20 adet H175 helikopteri tedarik etmeyi planlamaktadır. Geçtiğimiz yıl, sivil ve kamu kullanımı için 50 adet yeni H160 helikopteri için başka bir sözleşme imzalanmıştı.

Bu anlaşmalar, hem Safran hem de GDAT için önemli bir işbirliğini başlatmaktadır. Safran, helikopter motorları konusundaki uzmanlığıyla GDAT’ın hizmet kalitesini artırmasına yardımcı olacak.GDAT ise filosunu güçlendirerek daha geniş bir hizmet yelpazesi sunabilecektir.

Detaylar için Çinli havacılık şirketi GDAT ve Fransız savunma şirketi Safran’ın resmi web siteleri ziyaret edilebilir. Bu işbirliği, havacılık endüstrisindeki uluslararası ortaklıkların önemini ve karşılıklı faydalarını gösteren bir örnek olmaya devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Safran, GDAT için Airbus helikopter motorlarına destek sağlayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!