G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Sadettin Saran, Ali Koç’un Aday Olmaması Durumunda Fenerbahçe Başkanlığı İçin Aday Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un seçimde aday olmaması durumunda karşısında kim olursa olsun aday olduğunu açıkladı. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, burada kürsüye çıkarak yaptığı açıklamayla başkanlığı bırakacağını resmen açıklamıştı. Koç, “Başkanlığımın devamına dair teveccühünüze teşekkür ederim. Onur duydum, gururlandım ancak Allah’ın izniyle haziran ayında yeni bir başkanımız olacak. Başkan adayları hemen adaylıklarını açıklayıp temasa geçsinler. Yardımcı olmaya hazırım.” dedi. Sadettin Saran’a yapılan haksızlığı düzelten Koç, “Sayın Saran, benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini söyledi. Ben de kendisine devam etmeyi düşünmediğimi söyledim. O yüzden aday olarak çıkmasının iyi olacağını söyledim. Kendisi her görüşmemizde aday olmam halinde çekileceğini söylüyor. Bu son derece mert ve şeffaf yaklaşımdır.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “İmzayı topla ve seninle bilgileri paylaşım” diyerek başkan adayı olmak isteyenlere imza toplama çağrısında bulundu. Koç, “Tek adayımız şu an Saadettin Saran.” dedi. Kimseyi desteklemediklerini belirten Koç, aday olmak isteyenlerin imza toplamaları gerektiğini vurguladı. Bu durumun şampiyonluk yarışını etkilemeyeceğini söyleyen Koç, “Hem şampiyonluğa koşabiliriz, hem de demokrasi şölenimizi yaşatabiliriz.” şeklinde konuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından iş adamı Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlık seçimiyle ilgili bir panelde konuştu. Saran, “Süreçle ilgili titizlikle çalışıyoruz. Ali Bey aday değilse kim olursa olsun hiç fark etmez adayım.” dedi. Adaylık sürecinde seçim kelimesini yasakladığını belirten Saran, Ali Koç’un verdiği destekle aday olduğunu açıkladı.

Sonuç olarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un aday olmayacağını açıklamasının ardından Sadettin Saran’ın başkan adaylığını açıklaması kulüp içinde ve camiada büyük yankı uyandırdı. Ali Koç’un destek mesajları ve açıklamalarıyla sarı lacivertli camiada adaylık süreci başladı. Bu süreçte demokratik bir seçim süreci yaşanması ve kulübün geleceği adına önemli bir adımın atılması bekleniyor. Sadettin Saran’ın başkan adaylığı, Fenerbahçe taraftarları arasında heyecan ve beklenti yarattı. Son kararı ise haziran ayındaki seçimler belirleyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sadettin Saran, Ali Koç’un Aday Olmaması Durumunda Fenerbahçe Başkanlığı İçin Aday Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!