G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.922,75
BTC2.096.801,23

Rusya’da Tren Kazası: 50 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya’ya bağlı Komi Cumhuriyeti’nde bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu 50 kişi yaralandı. Vorkuta-Novorossiysk seferini yapan trenin 9 vagonu raydan çıktı ve olay yerine arama-kurtarma ekipleri ile ambulanslar sevk edildi. Yaralılardan 7’sinin durumu ağır olduğu belirtildi. Rusya Sağlık Bakanlığı, vagonlardan yaklaşık 50 kişinin yaralı olarak çıkarıldığını ve durumu ağır olan 7 kişi olduğunu açıkladı. Rusya Soruşturma Komitesi ise vagonların raydan çıkmasıyla ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu. İlk belirlemelere göre, yoğun yağışlardan dolayı raylarda hasar oluştuğu ve kazanın bu nedenle meydana gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Olay, Komi Cumhuriyeti’nde meydana geldi. Vorkuta-Novorossiysk seferini yapmakta olan trenin 9 vagonunun raydan çıkması sonucu 50 kişi yaralandı. Yaralılar arasında durumu ağır olan 7 kişi bulunurken, diğer yaralılar da çeşitli derecelerde yaralar aldı. Acil durum ekipleri ve ambulanslar hızla olay yerine intikal ederek müdahalede bulundular.

Rusya Sağlık Bakanlığı, tren kazasında yaralanan 50 kişiden 7’sinin durumunun ağır olduğunu belirtti. Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme yapmak üzere Rusya Soruşturma Komitesi de harekete geçti.

Rusya Soruşturma Komitesi, trenin raydan çıkmasına neden olan sebepleri araştırmak üzere soruşturma başlattı. Yoğun yağışların raylarda hasara neden olduğu ve bu durumun kazaya sebep olmuş olabileceği üzerinde duruluyor. Kazanın sebepleri netleştirilene kadar soruşturma devam edecek.

Tren kazası haberini İhlas Haber Ajansı (İHA) duyurdu. Komi Cumhuriyeti’nde meydana gelen olay, ülkede gündem oluşturdu. Kazada yaralanan 50 kişi için gerekli sağlık hizmetleri en hızlı şekilde sağlanmaya çalışıldı. Yaşanan bu üzücü olayın nedenleri üzerinde detaylı bir inceleme yapılacak ve benzer kazaların önüne geçilmesi için gerekli önlemler alınacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rusya’da Tren Kazası: 50 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!