G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,02
CNY4,85
GBP45,69
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol74,06
GR. ALTIN2.889,71
BTC2.163.054,18

Roma doğumlu Trinca, Cannes Film Festivali’nde Filistin bayrağıyla kırmızı halıda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl Cannes’da düzenlenen film festivaline İtalyan oyuncu Trinca da katıldı. Trinca, “Rendez-Vous With Valeria Golino” adlı dizinin ilk bölümünün gösterimi için kırmızı halıda yer aldı. 43 yaşındaki Roma doğumlu oyuncu, Filistinlilerle dayanışma amacıyla festivalde giydiği kıyafetin yakasına Filistin bayrağı desenli broş taktı.

Festivalde Altın Palmiye Ödülü için yarışan 22 film, 25 Mayıs’a kadar seyircilerle buluşacak. Festivalde birçok ünlü isim yer alacak ve sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olacak. Cannes’da gerçekleşen gösterimler ve etkinlikler ile sinemaseverler ve sanatseverler festival havasını doyasıya yaşayacaklar.

Trinca, Cannes Film Festivali’nde Filistinli kardeşlerine destek vermek için sahneye çıktı. Oyuncunun hareketi, festivalde olumlu yankı uyandırdı ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Festivalin başlamasıyla birlikte, Cannes sokakları ve mekanları ünlü isimlerle dolup taşacak. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da festival kapsamında birbirinden heyecan verici filmlerin gösterimi gerçekleşecek.

Cannes Film Festivali, sinema dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olarak biliniyor. 1946 yılında başlayan festival, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen yönetmenler, oyuncular ve sinemaseverlerin buluşma noktası oluyor. Film endüstrisinin en iyi eserlerinin ödüllendirildiği festivalde, sanatın ve sinemanın gücü bir kez daha ortaya çıkıyor.

Trinca’nın Filistinli kardeşlerine destek verdiği anlamlı hareketi, festivalde unutulmaz anılar arasında yer alacak. Cannes’da gerçekleşen etkinlikler, defileler ve gösterimler, sinema tutkunlarını bir araya getirecek ve unutulmaz anlar yaşatacak. Festival boyunca birbirinden iddialı filmler seyircilerle buluşacak ve Altın Palmiye için yarışacak. Cannes’da sinema ve sanat dolu günler başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Roma doğumlu Trinca, Cannes Film Festivali’nde Filistin bayrağıyla kırmızı halıda!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!