G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Rolls-Royce’un Elektrikli Modeli Spectre Türkiye’de 29 Milyon TL’ye Satışa Sunuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde otomobil fiyatlarının artması nedeniyle birçok markada satışlarda düşüş yaşanırken, Rolls-Royce gibi lüks markalar bu durumdan etkilenmemiş görünüyor. Rolls-Royce’un ilk seri üretim elektrikli modeli olan Spectre, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı ve Türkiye’de 29 milyon TL’lik bir fiyatla satışa sunuldu. Ülkemizde bu ultra lüks otomobil için 15 adet sipariş alınırken, 110 kişi de aracı satın almak için sıraya girmiş durumda.

Rolls-Royce’un Spectre modelinin Türkiye’de satışa sunulmasıyla ilgili bilgiler haberkontak.com’dan alındı. 29 milyon TL’lik fiyatıyla dikkat çeken bu elektrikli model, lüks otomobil tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Türkiye’de bu yıl içinde 15 adet sipariş alınan Spectre için 110 kişinin ise önümüzdeki yıllarda aracı sahiplenmek için sıraya girdiği öğrenildi.

Rolls-Royce’un elektrikli modelinin Türkiye’deki satış fiyatı 29 milyon TL olarak belirlendi. Bu ultra lüks otomobil için 15 kişinin sipariş verdiği ve 110 kişinin de aracı almak için sıraya girdiği bilgisi paylaşıldı. Çoğu otomobil tutkunu için hayal olabilecek bu aracı sahiplenmek isteyenlerin otomobillerine ise 2026 yılına kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Lüks otomobil markası Rolls-Royce’un Türkiye’de satışa sunduğu Spectre modeli, elektrikli ve ultra lüks özelliklere sahip bir araç olarak tanıtıldı. Türkiye’de 29 milyon TL’lik fiyatıyla dikkat çeken bu model için şimdiden 15 adet sipariş alınırken, 110 kişinin de aracı sahiplenmek için sıraya girdiği belirtildi. Rolls-Royce’un elektrikli modeli, lüks ve teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor ve 2026 yılına kadar teslim edilecek olan araçlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Son dönemde otomobil fiyatlarındaki artış nedeniyle satışlarda azalma yaşansa da lüks otomobil markası Rolls-Royce’un yeni modeli Spectre, Türkiye’de büyük ilgi gördü. 29 milyon TL’lik fiyatıyla dikkat çeken bu elektrikli model, 15 kişilik sipariş listesiyle ve 110 kişinin de sıraya girmesiyle dikkat çekiyor. Ultra lüks Rolls-Royce Spectre modeli, teknoloji ve lüks severleri cezbetmeye devam ediyor ve önümüzdeki yıllarda sahiplerine teslim edilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rolls-Royce’un Elektrikli Modeli Spectre Türkiye’de 29 Milyon TL’ye Satışa Sunuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!