G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

Ridley Scott Gladyatör Filmini Yeniden Çekiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Usta yönetmen Ridley Scott, 23 yıl önce başrolünde Russell Crowe’un yer aldığı ve beş dalda Oscar kazanan ünlü Gladyatör filmi için yeniden çekim yapmaya karar verdi. Scott, ikinci film için kamera arkası hazırlıklarına başladı.

İlk filmin başrol oyuncusu Russell Crowe, Gladyatör’ün ikinci filmiyle ilgili duygularını paylaştı. Maximus karakterine hayat veren Crowe, yeni filmle ilgili rahatsızlık duyduğunu belirtti. “Ben filmde öldüm ve ne yapacakları konusunda hiçbir söz hakkım yok. Ama bazı söylentiler duydum ve yeni filmde karakterimi ön planda tutmayacaklarını düşündüm. Ancak detayları bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem” dedi.

Gladyatör filminin yeniden çekilmesi için hazırlıklar devam ederken, izleyicilerin yeniden bu destansı hikayeyi beyaz perdede görmesi heyecan yaratıyor. Yapım şirketi ise ikinci filmin detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Ridley Scott, orijinal Gladyatör filmindeki başarısını yeniden yakalamayı hedefliyor. İlk film, 2000 yılında vizyona girdiği zaman büyük beğeni toplamış ve beş dalda Oscar ödülü kazanmıştı. Yeniden çekilen versiyonun da aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.

Gladyatör 2’nin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve hangi oyuncuların yer alacağı konusunda net bir bilgi henüz yok. Ancak Russell Crowe’un yeni filmde yer alıp almayacağı da merak konusu. Crowe’un karakteri Maximus’un nasıl geri döneceği ise izleyicilerin en merak ettiği konular arasında.

Yeni Gladyatör filmi için heyecanın her geçen gün arttığı, Ridley Scott’un yönetmenliğinde epik bir hikayenin beyaz perdeye taşınacağı ise kesin. İzleyicilerin, orijinal filmde olduğu gibi Gladyatör 2’nin de büyüleyici bir deneyim olacağına inanmaları bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ridley Scott Gladyatör Filmini Yeniden Çekiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!