G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Refah Partisi’nin Eski Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Kahraman Emmioğlu’nun Cenaze Töreni Yarın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk siyasetçi, Refah Partisi eski Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Kahraman Emmioğlu, 15 Şubat 2024 tarihinde vefat etmiştir. Cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Üsküdar Bağlarbaşı İlahiyat Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedilecektir. Emmioğlu’nun vefatı üzerine birçok siyasi isim ve kurum resmi hesaplarından taziye mesajları paylaşmıştır.

TBMM Başkanı Ziya Altun’un yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi Twitter hesaplarından başsağlığı mesajları yayımlamışlardır. İlim Yayma Vakfı da Emmioğlu için taziye paylaşımında bulunarak, 2003-2006 yılları arasında Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nı yürüten ve Yüksek İstişare Heyeti Üyesi olan Emmioğlu’nu anmıştır.

Emmioğlu’nun vefatı Türk siyasi camiasında derin bir üzüntüyle karşılanmıştır. Gaziantep’in sevilen isimlerinden olan Emmioğlu’nun ölümü, sevenleri ve siyasi çevresi tarafından büyük bir kayıp olarak değerlendirilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Refah Partisi’nin Eski Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Kahraman Emmioğlu’nun Cenaze Töreni Yarın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!