G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Rauf Orbay Caddesi’nde Tır Faciası: Dorsesi Alt Geçide Çarpıp Otomobilin Üzerine Devrildi, 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Rauf Orbay Caddesi’nde meydana gelen kaza sonucu 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan tır sürücüsü Mehmet F, gözaltına alındı. Polis eşliğinde adliyeye sevk edilen şüpheli, işlemlerinin ardından tutuklandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, tırın alt geçide çarpması ve devrilmesi anları görüntülere yansıdı.

Kazada yaşamını yitiren Recep A, Sultan A, Güler Rukiye A ve Merve A’nın otopsi işlemleri tamamlandı. Cenazeler ailelerine teslim edilerek, yarın İstanbul’da defnedileceği belirtildi. Bu acı olayın ardından sürücü Mehmet F’nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Rauf Orbay Caddesi’nde seyir halinde olan Mehmet F’nin kullandığı tır, dorsesinin alt geçide çarpması sonucu sol tarafa devrildi ve önünde seyreden otomobilin üzerine düştü. Kazada hızla hayatını kaybeden otomobildeki 4 kişinin yanı sıra, diğer sürücüler de yaralandı. İstanbul Valiliği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Tır sürücüsü Mehmet F’nin kullandığı 34 ER 260 plakalı araç, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarparak kaza meydana getirdi. Bu olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilerek, kurtarma çalışmaları başlatıldı. Ancak ne yazık ki, olay yerinde hayatını kaybedenlerin yanı sıra, yaralılar da olduğu bildirildi.

Herkesi derinden üzen bu elim olayın detayları polis ekipleri ve adli makamlar tarafından titizlikle incelenmeye devam ediyor. Kazanın neden ve nasıl olduğu konusunda daha fazla bilgi için ise soruşturma sürüyor. Bu acı olayın tüm İstanbul’u yasa boğduğu ve hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere tüm yakınlarının acılarını paylaşıldığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rauf Orbay Caddesi’nde Tır Faciası: Dorsesi Alt Geçide Çarpıp Otomobilin Üzerine Devrildi, 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!