G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,70
CNY4,86
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.061,31
Petrol79,37
GR. ALTIN2.911,15
BTC2.146.664,74

Polis, arkadaşına ulaşarak buluşma ayarladı: Betül polis tarafından bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Mudanya ilçesi Esence Mahallesi’nde yaşayan lise birinci sınıf öğrencisi Betül A., 10 Mayıs tarihinde evinden çıkıp bir daha geri dönmemişti. Bu durum karşısında endişelenen babası Mehmet A., kızını aramak için polise başvurdu. Annesi Rahime A.’nın 2023 yılında trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından psikolojik sorunlar yaşayan Betül, daha önce de evden kaçmış ve bir arkadaşında kalmıştı.

Babası Mehmet A., Betül’ün kaybolduğu gün yanında bulunduğu arkadaşı Buse ile iletişime geçti. Buse, Betül’ün yanında olduğunu ve onunla ilgilendiğini belirtti. Betül’ün madde kullanıp kullanmadığı konusunda şüpheleri olmadığını ifade eden baba, kızının kötü arkadaş ortamının etkisiyle böyle alışkanlıklara yönelebileceğini düşündüğünü dile getirdi. Betül’ün kaybolmadan önce bir akrabasının cenazesine katılması nedeniyle evden çıktığını anlatan Mehmet A., olayı anlatan otobüsçü arkadaşının Betül’ü otobüsle gördüğünü aktardığını ve kendisinin haberi olmadığını belirtti.

İhbarlar sonucunda Betül’ün Bursa’da olduğu belirlendi ve polis ekipleri harekete geçti. Betül’ün bir arkadaşı aracılığıyla buluşma ayarlayan polis, kızı bulmak için harekete geçti. Buluşma noktasında polis tarafından alınan Betül, sağlık durumu iyi olmasına rağmen ifade vermek üzere emniyete götürüldü. Babası Mehmet A., Betül’ün annesinin vefatından sonra psikolojik sorunlar yaşadığını ve okula devam etmekte zorlandığını belirtti. Dayılarının tavsiyesi üzerine Bursa’da bir okula kaydettirdiği Betül, okulda mutsuz olduğunu belirtmiş ve Mudanya’daki bir okula nakledilmişti. Betül’ün evden kaçma olayının ardında kötü arkadaş ortamının etkili olabileceği düşünülüyor.

DHA kaynaklı haberde yer alan bilgilere göre, Betül’ün bulunması için polis tarafından yürütülen çalışmalar devam ediyor. Betül’ün saf ve huzurlu bir şekilde sevdikleriyle bir araya gelmesi ve yaşadığı zorluklardan kurtulması temennisiyle arama çalışmalarının sonuç vermesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis, arkadaşına ulaşarak buluşma ayarladı: Betül polis tarafından bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!