G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.657,49

Pınar Altuğ’un 50. Yaş Kutlaması Sahne Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Altuğ’un Doğum Günü Kutlaması: Sahnede 450 Kişiyle Birlikte

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı ‘Meltem’ karakteri ile tanınıyor. 16 yıl önce kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile evlenen Altuğ’un bu birliktelikten bir kızı var: Su.

Evlilikleri boyunca yaş farkı sürekli olarak gündeme gelse de, Pınar Altuğ bu eleştirilere kulak asmamayı tercih ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 50. yaşına basan Altuğ, bu özel gününü ‘Mutlu Aile Tablosu’ isimli tiyatro oyunundaki performansı ile kutladı. Bu oyunda Emre Kınay ile sahne alan Altuğ, kutlama için mükemmel bir anı yakaladı.

Eşi Yağmur Atacan, kızları Su ve yakın arkadaşları, Pınar Altuğ’un doğum gününü sahnede eğlenceli bir şekilde kutladılar. O anların fotoğraflarını Altuğ, Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Altuğ, doğum günü kutlaması hakkında duygularını paylaşarak, "Cumartesi akşamı hayatımın en özel anlarından birini yaşadım. Sahnede olmaktan benim kadar mutlu olan biri için doğum gününü tüm salonla beraber kutlayabilmek rüya gibiydi, herkese nasip olmaz. 450 kişi bana ‘İyi ki doğdun’ dedi, herkese teker teker teşekkür ederim," şeklinde ifadelerde bulundu.

Pınar Altuğ’un bu özel gününde aldığı coşkulu destek, hem onun hem de izleyicileri için unutulmaz bir anı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pınar Altuğ’un 50. Yaş Kutlaması Sahne Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!