G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız’a Skandal Suçlamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elif Aslı Yıldız isimli Patiswiss çikolata markasının CEO’su hakkında son zamanlarda ortaya atılan skandal bir iddia gündemi sarsmaya devam ediyor. Gazeteci Gökhan Özbek’in yaptığı detaylı araştırmada, Yıldız’ın markasının sadece 3 buçuk yıl içerisinde nasıl hızla büyüdüğü ve vergi ödemeleri hakkında önemli bilgilere ulaşıldı. Patiswiss markasının sadece 41 bin lira vergi ödemesine rağmen 4 fabrikaya, 750 çalışana ve milyonlarca dolar ciroya sahip olduğu ortaya çıktı.

Özbek’in ortaya çıkardığı verilere göre Elif Aslı Yıldız’ın markası olan Patiswiss, 2022 yılında 250 milyon dolarlık bir ciro elde etmiş ve 2023 yılında hedeflerini 500 milyon dolara yükseltmeyi planlamıştı. Ancak Yıldız’ın bu hızlı yükselişi ve vergi ödemeleri kamuoyunda tartışma yaratmıştı.

Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın paylaşımıyla gündeme gelen Elif Aslı Yıldız ise küf tutmuş çikolata skandalı ile daha geniş bir kitleye duyulmuştu. Markasının ürünüyle ilgili yaşanan sorun sonrasında vatandaşı tehdit etmesiyle büyük tepki çeken Yıldız, sosyal medyada yoğun eleştiri almıştı. Tepkiler karşısında istifa etmek zorunda kalan Yıldız, Patiswiss markasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını duyurdu.

Elif Aslı Yıldız’ın yaşadığı bu skandalın ardından evliliği de gündeme geldi. Karel Elektronik sahibi Sinan Tunaoğlu ile evlenen Yıldız’ın, genç kocasıyla yaşadığı ilişki de merak konusu oldu. Öte yandan, markasının ürünleri birçok market tarafından raflardan kaldırılmaya başladı. İlk olarak MİGROS’ta gözden çıkarılan Patiswiss çikolataları, diğer marketlerde de satıştan çekildi.

Görünen o ki, Elif Aslı Yıldız’ın yaşadığı skandallar ve halkın tepkileri Patiswiss markasını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yıldız ve markasının geleceği merak konusu olmaya devam ederken, kamuoyu bu olayları yakından takip etmeye devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız’a Skandal Suçlamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!