G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,01
CNY4,86
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST10.084,08
Petrol74,92
GR. ALTIN2.887,44
BTC2.169.611,93

Pakistan’da Polis Araçlarına Roketli Saldırı: 12 Polis Şehit oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pakistan’ın Pencap eyaletinde, Rahim Yar Khan’da polis araçlarına roketli bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırı sonucunda 12 polis hayatını kaybederken, 7 polis ise yaralandı. Saldırı, içerisinde 20’den fazla polisin bulunduğu iki minibüse yapıldı ve 5 polis saldırıdan sağ kurtulmayı başardı.

Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, bu saldırıyı kınayarak hayatını kaybeden polisler için baş sağlığı diledi. Henüz saldırıyı üstlenen bir grup ya da örgüt ortaya çıkmadı. Olay, Pencap eyaletinde Rahim Yar Khan şehrinde meydana geldi.
Pakistan’ın Pencap eyaletinde polis araçlarına düzenlenen roketli saldırı sonucunda 12 polis hayatını kaybetti, 7 polis ise yaralandı. Rahim Yar Khan’da gerçekleşen saldırıda iki minibüse roket atıldı ve 20’den fazla polis bu saldırıya maruz kaldı. Saldırıda 5 polis ise yaralanmaktan kurtuldu.

İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, saldırı sonrasında hayatını kaybeden polisler için başsağlığı mesajı yayınladı ve saldırıyı sert bir şekilde kınadı. Şu ana kadar saldırıyı üstlenen herhangi bir grup ya da örgüt bulunmamaktadır. Olay, Pencap eyaletinde Rahim Yar Khan şehrinde meydana geldi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler hala belirlenemedi.

Pakistan’ın Pencap eyaletindeki Rahim Yar Khan şehrinde polis araçlarına yapılan roketli saldırı sonucunda 12 polis yaşamını yitirirken, 7 polis de yaralandı. Saldırı, içerisinde 20’den fazla polisin bulunduğu iki minibüse gerçekleştirildi ve 5 polis saldırıdan sağ çıkmayı başardı.

İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, saldırıyı kınayarak hayatını kaybeden polisler için baş sağlığı diledi. Henüz saldırıyı üstlenen bir grup ya da kişi belirtilmedi. Saldırı Rahim Yar Khan şehrinde gerçekleşti ve olayı gerçekleştirenler hala bulunamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pakistan’da Polis Araçlarına Roketli Saldırı: 12 Polis Şehit oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!